Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Elisabeth B.

Elisabeth B.

27-04-2009 om 14:24

Laatste loodjes

Ik ben half mei uitgerekend van ons vierde kind, ik geniet net een weekje met verlof. Hoewel het werken me eigenlijk nog prima afging, merk ik dat ik nu wel snel moe ben. Ik maak lange nachten, word wel om de haverklap wakker om naar de wc te gaan of naar mijn andere zij te draaien (au!). Vaak ga ik ’s middags ook nog even plat en dan ben ik in vijf minuten alweer vertrokken, heerlijk!
Toch ben ik er nog niet ‘klaar’ voor. Heb nog wat klusjes in huis die ik wil afronden, het is meivakantie nu en ik hoop dat de bevalling pas inzet rond de uitgerekende datum. Ik ben heel benieuwd, ik weet dat het ook (veel) eerder kan beginnen! Aan de andere kant, onze derde liet rustig twee weken extra op zich wachten.
Hoe zit het met de andere zwangeren? Aan mij wordt zo vaak de vraag gesteld of ik het al ‘zat’ ben (nog niet dus).
Elisabeth.

Elisabeth

Ik ben pas bijna op de helft van de tweede maar ik herken je verhaal wel en hoop dat de kleine nog even blijft zitten zodat je nog even kunt genieten van de rust die je nu nog hebt!!

Elisabeth B.

Elisabeth B.

30-04-2009 om 18:16

Simba

Ik kan me zowat niet meer in het openbaar vertonen, iedereen leeft mee en wil weten hoe lang nog? Echt wel heel aardig hoor, maar soms voel ik me bijna onder druk gezet dat het NU wel eens moet gebeuren, want je hebt al zo'n grote buik ... Ik blijf vandaag lekker thuis, voor mij geen drukke vrijmarkt vandaag ;-)

parasolletje

parasolletje

01-05-2009 om 22:27

Elisabeth

misschien is het leuk je aantesluiten bij het draadje gezellig en dan uitgerekend in mei..ik zit daar zelf ook. ik ben zwanger van de 3e en ben 19 mei uitgerekend ! gister ook mijn laatste werkdag gehad en moet nu dus nog 2 weekjes tot de bevalling ! ook ik wordt vanaf vandaag gestoord van al die vragen, hoe goed bedoeld ook...ook mijn kids hebben nu 2 weken vakantie, heel gezellig maar daarentegen ook heel druk ! s nachts slaap ik als een roos en hoef er maar 1 keer uit om te plassen(rond 1.00) en dan slaap ik tot 7.30..dus ik heb overdag slapen ook gelukkig niet nodig alhoewel het wel even lekker zou zijn om eventjes een uurtje op de bank te liggen !
succes met je laatste weekjes en wie weet tot in het mei draadje van gezellig..groet parasol

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.