Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Valkyre

Valkyre

08-03-2011 om 20:54

Massi

Vroeg me af hoe 't met je gaat, afgezien van de dikke enkels? Ik vond de laatste loodjes toen behoorlijk zwaar, en jij? Ik hoop dat je een beetje fit bent. Heb je al verlof? Ik weet niet precies hoever je bent :-)

Massi Nissa

Massi Nissa

09-03-2011 om 09:47

Valkyre

Ja hoor, ben al precies een week met verlof - zie je niet hoeveel ik op OO zit, haha? Ik ben helemaal niet fit, integendeel, ik lijk wel een hoogbejaarde met longemfyseem en een hernia. Gelukkig hoef ik nu ineens niet zoveel meer. Of, nou ja, ik heb een waslijst aan dingen die ik nog moet doen vanwege de nesteldrang, maar als het er niet meer van komt, overleven we het ook wel. Als je nog begrijpt wat ik bedoel.
Lief dat je het vraagt, trouwens!
Groetjes
Massi

dc

dc

09-03-2011 om 17:12

Nesteldrang aargh

Vanochtend veel te veel geld uitgegeven aan spullen voor het huis (nieuwe deurmat, een nieuwe douchehouder, badmat, etc etc etc). die nesteldrang is echt duur zeg!

Valkyre

Valkyre

09-03-2011 om 18:07

Oh ja nesteldrang

dat had ik ook, maar ik was echt gehandicapt tegen die tijd. Dat was dus vooral zwaar voor m'n man - hij was nog niet met de ene klus klaar of ik zeurde alweer over de volgende!

Roosje Katoen

Roosje Katoen

09-03-2011 om 20:44

Geheel ot

Door al deze berichtjes moet ik steeds aan massipulami denken ;-)

Massi Nissa

Massi Nissa

10-03-2011 om 14:07

Ik laat het weten, hoor

Als ik zelf niet achter de pc kan, zeur ik wel of mijn man een berichtje plaatst ;-). Mijn dochter denkt nog steeds dat het helemaal geweldig wordt, zo'n baby. Het arme keind heeft geen idee van wat haar te wachten staat, haha.
Die nesteldrang beslaat hier twee A4-tjes met 'dingen die ik nog moet doen'. Heb er vandaag twee gedaan tot nu toe. Als ik die lijst wil afmaken, moet het kind nog minstens twee maanden blijven zitten. Er komt namelijk niet zo gek veel meer uit mijn handen, ik ben zooooo lui geworden.
Groetjes
Massi

dc

dc

10-03-2011 om 15:02

Hulp inschakelen

Ik krijg zo bezoek van de 14jarige zoon van een vriendin die graag wat wil bijverdienen. Hij gaat dus lekker de tuin opruimen :-) Ik zie mezelf niet meer blaadjes van de grond halen, dus ik ben erg blij met zijn hulp!

Ik zal ook eens informeren hoe hij denkt over stofzuigen enzo ;-)

Massi Nissa

Massi Nissa

10-03-2011 om 15:46

Lol dc

Ik zie die puber al beteuterd stotteren als jij hem presenteert met een waslijst aan huishoudelijke klussen. Schattig dat hij je helpt! Ik heb hier een moeder die elke dag belt en aanbiedt om te komen helpen, terwijl ze op het moment enorme reumaklachten heeft en een nekhernia. Dat gekke mens. Al had ik twee gebroken benen, dan mocht ze nog niets zwaarders tillen dan een kopje koffie. Gelukkig kan ik haar verzekeren dat het hier allemaal keurig aan kant is (ahum, zolang je niet te krek kijkt) en dat ik alleen nog maar wat draadjes aan het afhechten ben, so to speak.
Mijn vader moet nog wel even komen, want ik moet nog een lampje boven de commode en dat soort dingen.
Groetjes
Massi

Krin

Krin

10-03-2011 om 17:13

Heerlijk om te lezen

andermans laatste loodjes. En het gloedvol verwachten dat van het scherm spat. Ik mag het van mezelf eigenlijk niet zeggen, maar voor deze keer maak ik een uitzondering, omdat je het toch al doet: geniet ervan. Zeker ook van het lui zijn, tis nu of nooit, nietwaar?

dc

dc

10-03-2011 om 20:35

Vrienden

Mijn beste vriendin is alleenstaande moeder van 3 (14, 5 en 2) kinderen. En die biedt ook steeds aan mij te helpen!! Ja, doei!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.