Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Lees ook op
Jci

Jci

06-02-2023 om 20:11

Morning after pil

Hoi,

We hebben op 04/02 het onveilig gedaan, de dag erna heb ik een morning after pil genomen ( dit was 13 uur na de onveilige daad) volgens mijn app zou mijn meest vruchtbare periode op 15 februari zijn ( ik weet dat de app niet altijd goed zit en dat je eens vroeger of later vruchtbaarder kunt zijn) nu vraag ik mij af of de morning after pil wel heeft geholpen nu, want op internet lees ik tegenstrijdige antwoorden allemaal, als het toch niet gewerkt zou hebben dan is wel welkom, maar ben mijn eigen een beetje gek aan het maken nu door de tegenstrijdige berichten, en we zijn normaal altijd heel verantwoordelijk 

Dus je zoekt hier nog meer tegenstrijdige antwoorden?

De Morning Afterpil zorgt er onder andere voor je dat je eisprong  wordt uitgesteld. Dus ik denkt dat tegen de tijd jouw ei sprong en geen levend zaadje meer te vinden was in je baarmoeder en omgeving. 

SerpentineHawk22

SerpentineHawk22

07-02-2023 om 07:50

Ik snap dat je het deed (ik doe het zelf ook wel eens, wetende dat ik er nog onrustiger van word...) maar dit soort dingen op internet op gaan zoeken is niet erg handig want daarvan raak je nog meer in de war. Beter iemand bellen die er echt verstand van heeft zoals dokter of apotheek. Je hebt de MA binnen 72 uur ingenomen dus ik denk dat er niks aan de hand is. 

Als je meest vruchtbare periode pas over ongeveer een week zou zijn, zou je in theorie nu niet zwanger zijn. Maar dat zou ook betekenen dat je EDLM ongeveer op 1 februari was. Klopt dat?
En nee, garanties heb je met dit soort dingen nooit.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.