Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Candelabra

Candelabra

08-11-2009 om 09:44

Niets veranderd, maar alles is anders

Zaterdagochtend, paar dagen overtijd. Hoeveel? Testje gedaan, twee streepjes, zwanger! Voel eigenlijk niet zo veel. Nee schat, doe maar geen koffie meer voor mij. Ja, lekker, een eitje! O, doe maar hardgekookt. Feestje zonder wijn. Zou het allemaal goed gaan dit keer? Hoe voelde ik me bij de zwangerschappen die mis liepen? En de keren toen ik mijn kinderen kreeg? Zou ik nog zwanger zijn met de feestdagen? Een zomerbaby, het zou wat zijn...

Heerlijk, die mijmeringen...

Geniet ervan, meiske!

Vonda

Candelabra

Candelabra

08-11-2009 om 11:08

Vonda

Dank je Vonda. Ik ben ook niet meer de jongste en ben net twee keer ongesteld geweest na mijn laatste miskraam. Ik hoop dat het bij jou ook weer snel raak is en dan "gewoon" goed gaat!

Liefs, Candelabra

Herkenbaar...

Niets veranderd maar alles is anders... echt herkenbaar... Voor je omgeving ben je dezelfde maar van binnen....een kleine achtbaan aan emoties... gaat het wel goed? wat voel ik wel, wat voel ik niet.. hoe zal het allemaal gaan... en inderdaad... een zomerbaby.. het zou wat zijn...
Ik ben na mijn miskraam helemaal niet ongesteld geweest.. het gaat zo snel allemaal... eerst wennen aan zwanger zijn, dan weer wennen dat het niet zo is (bepaalde uitgestelde plannen konden toch doorgaan) en opeens is alles wéér anders...
Zucht...
Succes, sterkte en hopelijk ook genieten!!

Agaatje

Agaatje

09-11-2009 om 14:34

Candelabra

.... mag ik vragen naar je leeftijd?

Ik ben 39 en over nog een zwangerschap. Ik heb al 3 kids (12, 10 en 2,5) en ik heb vorig jaar een miskraam gehad met 13 weken van een kindje dat niet gezond zou zijn.

Ik ben eigenlijk op zoek naar verhalen van vrouwen die een vierde kindje willen en niet meer de allerjongste zijn :-)

Candelabra

Candelabra

09-11-2009 om 21:14

Yrma

Leuk, herkenning :-) Hoeveel weken ben jij nu?

Groetjes,

Candelabra

Candelabra

09-11-2009 om 21:18

Agaatje

Ik ben 40, heb een kind uit een eerdere relatie en met mijn tweede man een kind van anderhalf. Ben dus "pas" zwanger van de derde :-) Ik vind twee kinderen ook prima, maar mijn man wil er ook graag twee van zichzelf. Niet dat ik nu met tegenzin zwanger ben hoor, integendeel!

Rot dat je vorige zwangerschap zo laat misgelopen is. Zijn jullie nu weer bezig voor een kindje, of twijfelen jullie nog?

Groetjes,

Agaatje

Agaatje

10-11-2009 om 10:03

Candelabra

Wij twijfelen nog, onze relatie heeft een poosje onder druk gestaan. Maar nu gaat het weer goed. Ik zou het vervelend vinden om te lang te wachten en dat het dan straks niet meer kan....

Werk jij? En zo ja, hoeveel werk je?

Ik werk 4 dagen, maar ook daarover twijfel ik, dan hebben we er straks 4 (2 week op week af in verband met coouderschap, maar dat is soms juist extra druk...) en hoe moet dat allemaal..... maar misschien maak ik me druk om niets......?????

Candelabra

Ja...fijn die herkenning...;-)
Ik ben nu 7 weken... vrijdag de eerste echo (mocht zo vroeg komen ivm miskraam) dus erg spannend... ik hoop dat het goed is. En jij?
XXX

Candelabra oftewel Biene

Candelabra oftewel Biene

10-11-2009 om 21:15

Agaatje

Ik werk 28 uur, in de week dat mijn oudste bij ons is drie dagen en als ze bij haar vader is werk ik vier dagen. Vind ik prima te doen zo.

Niet te lang twijfelen hoor :-)

Candelabra oftewel Biene

Candelabra oftewel Biene

10-11-2009 om 21:19

Yrma

Nog drie nachtjes slapen voor de echo, heel spannend! Ongelooflijk hoe langzaam de dagen voorbij gaan in dat eerste trimester hè.

Ik ben nu officieel 5w2d, maar ik had mijn eisprong later, dus ik denk dat ik eigenlijk pas 4w6d ben. Ik denk dat ik volgende week donderdag of vrijdag een echo laat maken, even kijken of het goed gaat daarbinnen... Hopelijk heb ik dan nog geen bloed gespot en krijg ik een mooi knipperlichtje te zien!

X

Sascha2

Sascha2

10-11-2009 om 23:23

Hoopvol oftewel sascha2

:)! Ik hoop en wens dat het helemaal goed gaat komen met jullie prille zwangerschappen. En candelabra-oftewel-biene (hoe kom je eigenlijk op deze gelegenheidsnick???), kom maar op met alle zwangerschapsverhalen!
X

Biene M.

Biene M.

11-11-2009 om 08:42

Hoopvol oftewel sascha2

Hahaha! De gelegenheidsnick bedacht ik door recht voor me uit te kijken, daar stond een lamp, maar Lampie doet me te vele aan Donald Duck denken. Er stond een geboortekaartje met de naam Anoek, maar dat leek me te doorzichtig ;-) Er stond bellenblaas, maar dat vond ik zo, zo zeepbellerig. En van die kandelaar kon ik wel een mooie anonieme nick maken (lijkt me wel een leuke heksennaam eigenlijk).

X

Joehoe

een kloppend hartje vanmorgen op de echo...
Het blijft mega spannend allemaal maar het begin is goed!!
Over 2,5 week weer opnieuw gluren... om de termijn goed te kunnen bepalen en voor mn eigen gerusstelling...
Fijn het weekend in!

Biene M.

Biene M.

13-11-2009 om 22:23

Yrma

Wat heerlijk! Een stapje dichterbij het einddoel :-)

Goed weekend!

Biene M.

Biene M.

14-11-2009 om 23:25

Hier niet zo goed

Sinds vanavond bloedverlies. Niet heel veel, maar toch onrustbarend. Twijfel erg of ik een wijntje durf te nemen, doe het voor de zekerheid toch maar niet.

Biene M.

Biene M.

15-11-2009 om 09:43

Gaat weer mis

Meer bloedverlies en kramp, het is weer voorbij helaas.

Biene :(

Wat rot... hetgeen waar je zo van hoopt dat het NIET gebeurt, gebeurt dan toch.... ik vind het echt erg naar voor je!!
Sterkte.... en een dikke knuffel...
Zucht... soms is het leven zo ....&*^%$#@#$%^&

Risama

Risama

15-11-2009 om 13:57

Ach biene

In een ander draadje had ik je nog vol optimisme gefeliciteerd. Wat verdrietig dit, sterkte en ene knuffel.

Risama

Hieke

Hieke

21-11-2009 om 19:38

Biene

Ik lees dit bericht nu pas. veel sterkte! Wat rot weer zeg.

hieke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.