Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

manomiem

manomiem

19-03-2009 om 22:10

Voel me niet zwanger

Hoera! Ik ben zwanger van ons 5e kindje. Heel erg gewenst en ook gepland geklust. Ik voelde 5 dagen na het klussen al dat het gelukt was. Twee dagen innestelpijn gehad, daarna nog wat onderrugpijn. Afgelopen maandag positieve test. Dus hartstikke blij! Nu voel ik weinig meer. Alles zit op zijn plek. Beetje misselijk, maar de echte verschijnselen beginnen bij mij doorgaans halverwege week 6. Ik vind het even zo´n gekke tijd. Ik ben zwanger, je ziet het niet, je voelt even niks in je lichaam...ik vergeet soms gewoon dat ik zwanger ben. Ben verder helemaal niet ongerust ofzo hoor, maar het is zo´n stilte voor de storm. Wie herkent dit?

Manoniem
4w4d

ik had bij dochter1 pas door dat ik zwanger was (ongepland) met een week of 6, ik dacht dat ik ziek was geweest.

Bij dochter2 begonnen de verschijnselen ook pas met een week of 6 of 8 en ik heb mij tm de 16e week zo misselijk en moe gevoeld.

Gefeliciteerd !

Herkenbaar hoor

Ik heb nooit last van misselijkheid gehad, dus alles lijkt dan normaal. Bij de oudste wel gevoelige borsten, maar bij nummer 2 en 3 had ik dat niet. Ik durfde bij de derde het pas echt te geloven bij de eerste echo ;-)

Malihu

Malihu

22-03-2009 om 20:12

Ja hoor

Bij beide zwangerschappen begon de misselijkheid stipt bij 6 weken en was bij twaalf weken ook van de ene op de andere dag weer over, gek hè.

De 1e zwangerschap overigens 6 weken continu misselijk geweest (behalve 's nachts in bed gelukkig). Bij de tweede zwangerschap was ik de ene dag bijna niet misselijk (en meteen ongerust) en de andere dag wel héél erg misselijk, wat eerst een soort opluchting gaf,maar na 5 minuten was ik het alweer zat natuurlijk ;-)

Vooral bij de tweede keer was ik pas echt overtuigd zwanger en dat het goed was bij de 12 weken echo. Inmiddels de 37 weken gepasseerd.....

Bedankt

Bedankt voor de reacties. De laatste paar dagen is alles wel weer een beetje gevoelig, dus voel ik wel dat er wat gebeurt in mijn lichaam. Vanaf vandaag een beetje misselijk (nu ruim 5 weken zwanger), dus het circus der herkenning zal spoedig losbarsten! Hoera...lang leve de zwangerschapsverschijnselen...

Allemaal heel veel succes met jullie zwangerschappen

Manoniem

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.