Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Zwangerschapsbeha

Aangezien mijn eigen beha's echt niet lekker meer zitten moet ik nu toch gaan geloven aan de zwangerschapsbeha's. Na onze jongste heb ik alles weggedaan omdat ik dacht dat het de laatste was maar dat liep dus anders ;)
Nu wil ik graag online ergens beha's bestellen, en dan graag niet te duur. Maar waar? Sites van bv Wehkamp enzo gaan niet verder dan cup D en die is me toch echt te klein. En de sites die ik gevonden heb met grotere maten verkopen niet online, maar ik heb echt geen zin om de stad in te gaan en te gaan shoppen want ik loop tijdelijk niet zo makkelijk.
Iemand goede tips voor me? Alvast bedankt!

Mamasan

Mamasan

21-11-2008 om 15:07

Shoppen

Kun je echt niet online groter bestellen dan cup D. Dat zou ik heel vreemd vinden want ik had tijdens mijn zwangerschap cup D en er waren heel veel (de meeste) zwangere dames met een veel grotere maat. Overigens lijkt het me helemaal niet makkelijk om online te bestellen. Je weet toch niet je precieze maat? Is er geen goed bereikbare Livera of Prénatal in de buurt, waarvoor je geen einden hoeft te lopen?

Winkels

En babywalz, prettymum, hunkemoller. En de prenatal heeft nu ook een webwinkel met veel beha's.

Uitverkocht

maar ik zag net op hm.com (hennes & maurits) dat ze daar setjes van 2 bh's hebben voor E 20 de maten gaan tot 85E.

maar helaas dus uitverkocht, er is nog wel 1 setje in 80E.

even ter verduidelijking, ga naar afdeling "dames","mama" en dan "ondergoed".

EsmeePF

EsmeePF

21-11-2008 om 20:41 Topicstarter

Mamasan

er zijn vast sites waar je wel online grotere maten kunt bestellen maar die heb ik óf nog niet gevonden óf ik vind ze te duur.
Ik heb geen auto wat betekent dat Prénatal alleen met het ov te bereiken is maar daarvoor moet ik eerst naar het station en dat is me momenteel al te ver lopen, al is het maar 10 à 15 minuten. Zelfde geldt voor Livera.

EsmeePF

EsmeePF

21-11-2008 om 20:43 Topicstarter

Diana

Die van Babywalz vind ik niet fijn, prettymum en hunkemoller ga ik zo even kijken. Prenatal, stom dat ik daar niet opgekomen ben. Dacht ook eigenlijk dat je daar niet online kon bestellen. Bedankt voor de tip!

EsmeePF

EsmeePF

21-11-2008 om 20:44 Topicstarter

Manda

Helaas is 85 me te klein, ik heb meestal 95 nodig. ;)
Maar toch bedankt!

Prettymum

vind ik een erg fijne site en die gaan tot hele grote maten gelukkig.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.