Home » Forum » Hoest zetpillen

Hoest zetpillen

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
BUWELDA
Hoest zetpillen

Hallo,

Mijn dochter van 9 maanden hoest de longen uit haar lijf. op internet kwam ik de zetpillen van Balsoclase tegen. De apotheker vertelde mij dat de kleinste dosis vanaf 1 jaar is. En dat terwijl ze Balsoclase Baby heten. Heeft iemand ervaring met deze zetpillen? Ze is overigens heeft groot, dochter weegt bijna 12 kilo en is 79 cm. Wat rust zal haar en de rest van het gezin wel goed doen!

Groet Carin

Puck2
Onze apotheek zei

Onze apotheker zei dat ze in principe geen hoestmiddelen zomaar meegeven voor kinderen onder de 2 en zij raadt aan om naar de huisarts te gaan met een hoestend kind onder de 2 jaar als het langer dan een paar dagen duurt.

Guinevere
Ja, arts

Eens met Puck: ga hiermee naar de huisarts. Het kan wel kinkhoest zijn of een of ander naar kindervirus. Tot die tijd: lekker zoete limonade smeert de keel een beetje.

BUWELDA
Huisarts

Hoi,

Ben vanmiddag naar de arts geweest. het arme kind heeft een middenooronsteking, RS virus en haar longen zijn niet helemaal schoon. Dus antibiotica en pufjes met Ventolin. Ik had niet gedacht dat het zo ernstig was. Ik hoop dat ze snel weer beter wordt.

Groet Carin

Guinevere
Wat een pech

Dat is pech hebben, zoveel dingen tegelijk! Gelukkig ben je niet zelf gaan dokteren. Polly had vorige week in Gezondheid trouwens een draadje over het toedienen van antibiotica bij een kleintje (wel groter dan de jouwe), wie weet heb je daar nog iets aan.
Sterkte met de kleine!

Puck2
Ach gossie

Goed dat je toch naar de huisarts bent geweest, dit had je niet met wat balsoclase zelf kunnen oplossen. Ik hoop dat je kindje weer snel opknapt.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.