Babytijd Babytijd

Babytijd

quinta

quinta

09-02-2009 om 18:40

Wanneer naar het zitgedeelte van de kinderwagen

hoi
Wanneer hebben jullie je kleine naar het zit gedeelte van de kinderwagen gedaan mijn zoon past niet meer in het lig gedeelte hij is (ruim 5 maanden).

hoor het graag van jullie

groetjes quinta

zon

zon

09-02-2009 om 19:07

5 maand

Wij hebben onze oudste dochter met 5 maand in het zitgedeelte gedaan. Voornamelijk omdat zij anders alleen maar huilde. Onze middelste dochter heeft tot 8 maand gelegen. Zij vond dit prima en paste er tot die tijd goed in. Onze zoon hebben is 5,5 maand, hij zit sinds een paar weken omdat hij er helaas ook niet meer in paste.

Polly Shearman

Polly Shearman

09-02-2009 om 19:31

Mijn jongste

pas met 8 maanden, toen pastte hij er gewoon echt niet meer in. Maar hij sliep er nog zo lekker in, en ik had zo;n moeite met afscheid nemen van die bak...

zucht...

daar is toen een heel lang draadje over geweest, zoek maar eens in het archief naar wandelwagen bak.
babyruud was er wel aan toe, maar mama niet!

groet, polly

Kiki

Kiki

09-02-2009 om 21:53

Mijn zoontje was bijna zeven maanden

We wilden het eigenlijk wel eerder doen, maar we gingen nog op vakantie. Voor die lange dagen buiten vonden we het wel praktisch dat hij nog in de wagen kon.

Pas toen ze konden zitten

Nu hadden we een grote bak en kleine kinderen, dus dat konden we ook rustig afwachten :-)
Oudste was al ruim 9 maanden toen hij naar het zitgedeelte ging. Tot die tijd vond hij het prachtig om op zijn buik te liggen en boven de rand van de bak uit te kijken. We hebben toen de kap er maar gewoon afgeschroefd.

Allang

Toen de jongste vijf maanden was. Hij vond er geen pest aan in de bak en nu ziet hij tenminste wat. De oudste was een maand of zeven, die had het er beter naar zijn zin.

Linda

Guinevere

Guinevere

10-02-2009 om 11:30

7 mnd

Volgens mij met 7 maanden, toen hij toch zijn tijd voornamelijk zittend in het liggedeelte doorbracht (beetje gevaarlijk). Alleen als we op bezoek gingen en een bedje nodig hadden nam ik de reiswieg nog mee, of als hij moest slapen en ik wist dat ik naar de school toe moest wandelen, dan liet ik 'm in de reiswieg in slaap vallen.

mama van Linde

mama van Linde

10-02-2009 om 12:31

6 maanden

volgens mij ongeveer met 6 maanden. We konden het zitgedeelte van de kinderwagen wel helemaal plat leggen. Want rechtop zitten lijkt me nog niet goed met 6 maanden.

Daphne mv Jochem

Daphne mv Jochem

11-02-2009 om 11:56

4,5 maand

mijn ventje is nu vier maanden en bijna 70 cm lang en past bijna niet meer in de bak. Hij moet dus wel over naar het zitgedeelte, maar kan natuurlijk helemaal nog niet zitten. Dus ik zit ook met een probleem ;-)

Ik heb inmiddels begrepen dat die reiswiegen zo kort zijn omdat dat veiligheidsrichtlijnen zijn. Kinderen mogen niet zitten in zo'n bak, omdat ze eruit kunnen vallen. Alleen hebben ze geen rekening gehouden met lange kinderen.

Daphne

Ook rond 6 maanden

maar zitgedeelte (bugaboo) kon helemaal plat, dus dat deed ik wel meestal, omdat het niet echt goed voor de ruggetjes is om al te zitten.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.