Home » Forum » Schreeuwen 3

Schreeuwen

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
123ik
Schreeuwen

Hoe leer ik mijn zoon van 1,5 jaar het schreeuwen af. Hij schreeuwt om alles, als hij zijn zin niet krijgt, als iets hem te lang duurt, als zijn oudere broer hem treiterd,als hij plezier heeft. Alleen maar schreeuwen en schreuwen. We zeggen dan wel zachtjes doen niet schreeuwen maar dan gaat hij nog harder.

dc
Periode

Alle kinderen hebben zo'n periode. Gewoon rustig blijven herhalen, op een gegeven moment valt het kwartje wel.

Petal
En als je het echt zat ben

dan schreeuwt hij maar op een plek waar hij anderen geen last is. Hier was dat in de porch (soort van bijkeuken?) Zoon hoefde dan al niet meer.

Als je dreinen bedoelt dan werkt negeren meestal nog het beste. Als je andere kinderen hebt kan je die dan extra aandacht geven en hopen dat je andere zoon zelf bijtrekt.

Malihu
Herkenbaar

hier nog zo eentje van anderhalf die zo hard schreeuwt (van boosheid, van blijdschap, zomaar...) dat horen en zien je bijna vergaat! Geen tips helaas, ik hoop maar dat hij gauw leert praten en dat het schreeuwen dan minder wordt.....

Hij is trouwens ook heel goed in zich heel dramatisch op de grond laten vallen als hij boos is en dan gaan liggen schreeuwen, dit negeer ik altijd, of ik zeg: "Ga jij maar lekker even liggen schreeuwen, maar dat veranderd er niets aan hoor!". Meestal houdt hij er dan zo weer mee op :-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.