Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Griep

Hier een meisje van ruim 2 met de griep. Zo zielig, al dagen koorts, snot, dikke keel en lamlendig. Niet eten, redelijk maar kort slapen. Ze is wel erg lief nu hoor, komt lekker veel knuffelen, maar het is maar een hoopje zieligheid...
Nog meer zieke kindjes?

Ja!

Hier twee zieke kindjes met dezelfde dingen...

Zoon van 3 en dochter van 6 maanden... Dochter heeft ook nog eens een dik onstoken oog waar ze nu antibiotica voor heeft.

zielig he! Duurt ook al dagen. Zoon is wel aan de betere hand maar nog zooooo snel moe.

Ook wijzelf hebben het. Mijn man nog steeds flink. Ik ben ook alweer aan de betere hand.

sterkte!

liefs lisa

Limi

Limi

16-01-2009 om 13:16

Hier nog snot en hoesten. De koorts was maar één dag; het zielig doen bijna 2 dagen.

En lekker spoken 's nachts.

Lean1

Lean1

16-01-2009 om 15:50

Al een week

en vandaag naast het hoesten, snot en koorts ook braken erbij.... Poeh.
En natuurlijk kort en slecht slapen waardoor ook een nacht tussen in omdat het echt geen doen was. Dan slaap ik niet maar heeft zij uiteindelijk wel wat geslapen.

Hopelijk is ze volgende week beter, want dan is ze jarig en anders valt dat in het water.

Wij zelf gelukkig nog niet behalve wat verkouden.
ik vind het wel een uitputtingsslag omdat ik zelf ook niet slaap..Maar ik vind het voral heel erg zielig.

lean

Linda99

Linda99

16-01-2009 om 16:26

Beterschap

voor alle peuters! Hier ontspringen we de dans nog even. Hopelijk blijft dat zo want ook hier staat er een verjaardag op de agenda ;)

mama van Linde

mama van Linde

16-01-2009 om 19:37

Beterschap

voor allemaal! Wij hebben het gelukkig net weer achter de rug. Maar inderdaad, wat een zielige hoopjes mens zijn het dan opeens. Hier veranderde ons kind (al een behoorlijke slaapkop) in een mega-slaapkop. Voorbeeld: slapen tot 10 uur 's ochtends, toen maar een keer wakker gemaakt, maar om half twaals al weer in bed. Dus geen gespook in de nacht gelukkig, alleen was ik zelf helaas ook ziek, dus nachtrust had ik nog steeds niet :-(

Hier at Linde ook een week lang praktisch niets, maar gelukkig kwam de eetlust weer terug toen ze wat opknapte. Wel antibiotica kuurtje gehad trouwens.

Massi Nissa

Massi Nissa

17-01-2009 om 08:32

Beterende hand (pfff)

Dochter heeft ook vier dagen griep achter de rug en is nu aan de beterende hand. En o wat is ze vervelend. Jengelen, slaan, nog meer jengelen, schreeuwen. Heeft iemand nog een rol behang over? Ik hoop erg dat dit de nasleep van de griep is en niet een nieuwe fase. Mijn vrolijke, kletsgrage meisje is in een draak veranderd.
Groetjes
Massi (ook niet helemaal lekker, haha, vier nachten op geweest)

Massi

sterkte. Overigens bedacht ik mij laatst ook dat als mijn zoon ziek (of ziekjes) is geweest het weer dagen kost om er weer wat fatsoen in te krijgen. Het hoort er kennelijk bij... (zucht).

Groeten,

Temet

Chris35

Chris35

17-01-2009 om 19:13 Topicstarter

Koorts beter voor humeur........

Ik weet niet of het idd door het beter worden komt, maar fatsoen???? Nergens te vinden. Wat een hysterica hebben we sinds vanmorgen! Alles wat we doen, is per definitie verkeerd en reden om in een mega-hysterische bui te raken, die dus echt niet overgaat he......Als je je als volwassene zo zou gedragen word je opgenomen ter obsivatie.....Mijn hemel, wat een ontzettende herrie en boosheid kan er in een ukkie zitten, zeg. Ben nu echt bekaf en ten einde raad.
Je mag het eigenlijk niet zeggen maar dan toch maar liever een peuter met 40 graden koorts....

Massi Nissa

Massi Nissa

17-01-2009 om 20:43

Chris, zoooooveel herkenning (zucht)

Dochter kon vandaag en gisteren alleen nog maar op een janktoontje praten. Net aan tafel 'huilde' ze: "Uit, uit, ik wil eruiiiiiit.... weeeeh......". "Netjes en lief vragen," zeiden wij. We deden het tig keer voor, maar nee. Huilen, bleren, kronkelen, drama. Man was het helemaal zat en sloeg met zijn vlakke hand hard op het tafeltje van haar kinderstoel. Even was het stil en toen vroeg ze met haar poesliefste stemmetje: "Papa? Mag ik eruit?". En toen hebben we met zijn drieen heel hard zitten lachen.
Groetjes
Massi

Ook herkenning

jeetje alsof jullie over Ben praten! Ik was ook al bang voor een nieuwe fase...

Vandaag voor het eerst dat we lekker zijn gaan zwemmen zonder drama vanmorgen.

Ben is dus een draak in de ochtend (geweest hoop ik...) en 's-middags ging het goed.

Wat ontzettend vermoeiend inderdaad. Niks is goed. Met een mokkig gezicht gaan zitten kijken. Wat wil je doen vraag ik: niks is het antwoord. Zet ik de knikkerbaan op slaat Ben het weer om. pfffffff

Wat een opluchting dat ik vandaag lekker kon zwemmen. Hij ligt nu wel weer even te slapen. Hij is nog steeds moeier dan anders.

heeeeeerlijk die herkenning.

liefs lisa

Lean1

Lean1

18-01-2009 om 20:20

Hier

lijkt het ergste nu achter de rug, geen 40 graden meer, maar nog wel verhoging. Het humeur wordt weer wat beter. Nu weer hopen op door slapen...... Vannacht er uit, en om 5.30 weer, toen maar tussenin laten liggen en ze heeft tot 09.00 uur geslapen. Ook wij, dus dat is voor ieders humeur heel prettig.
Gelukkig zijn we zelf nog niet ziek....

Lean

Mathilde

Mathilde

19-01-2009 om 10:20

Draken

Als mijn oudste (nu 5,5) als peutertje ineens heel lief werd en gezeglijk wist ik: die wordt ziek. Zodra ze weer in een draak veranderde wist ik: o, nu is ze weer beter. Dus geniet maar van het ziek zijn haha.
Mijn jongste (bijna 3) is sinds vorige week ook niet lekker (klaagt over buikpijn en eet niks), die verandert in een zielig zeurhoopje als hij ziek is (maar ja, het is ook een man hahaha). Zodra hij weer puf heeft om zijn zus te pesten, gaat het ook beter ;-).
Mathilde

Moe moe moe!

Onze zoon van 5.5 net weer beter. Alleen maar moe en niet eten en dan die koorts, koud washandje op zijn hoofd en een flesje water in z'n handen en zelfs s'middags weer naar bed.
Onze dochter van 2.5 zit er nog middenin en manlief komt er ook niet mee weg.

lukke

lukke

24-01-2009 om 22:32

Snel voorbij bij mijn dochter....

Mijn dochter was snel weer beter (wel lang moe), maar ik was een stuk langer ziek! Nu zijn we allebei weer beter.

Lukke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.