Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Jacoline29

Jacoline29

30-10-2008 om 06:57

Hooe krijg ik antibiotica naar binnen bij een kind van 2

Titel zegt het al, hoe?
Dochtertje van 2 longontsteking cq bronchitus,moet AB kuur.De vorige keer werkte ze het er steeds uit en is het uiteindelijk met danoontjes gelukt.Helaas eet dametje nu ook geen danoontjes ed.Heb een spuit gekregen,maar de vorige keer was dat ook een ramp.
Wie heeft er tips?

Jacoline

Ilona

Ilona

30-10-2008 om 09:42

Uitleggen?

Helpt het misschien om het je dochter uit te leggen? Dat het niet zo leuk is, maar dat ze er beter van wordt? Dat dan het hoesten over gaat? Bedenk dan iets lekkers achteraan als beloning. Wellicht heeft je dochter zelf een idee waar je die pil het beste in kan stoppen, of wat voor lekkers ze achteraf wil...
Succes!

mar

mar

30-10-2008 om 10:37

Belonen

Wat dacht je van belonen met een mooie sticker en een snoepeje ofoz?

Jacoline29

Jacoline29

30-10-2008 om 12:50

Uitleg

Hebben we al gedaan,zowel de apotheek als ik als mijn man,geen resultaat.
Al gezegd eerst drankje,daarna snoepje,werkt niet.
Vanochtend in een beetje yoki gedaan en dat heeft ze gedronken,dus misschien dat dat gaat werken.

Polly Shearman

Polly Shearman

30-10-2008 om 13:27

Zie gezondheid

ongeveer een week geleden moest mijn zoon ook 2 ook een ab kuur beginnen, ben toen draadje in gezondheid gestart voor tips.
in middels hebben we DE manier gevonden, vermengt met pure ranja met een spuitje achter in zijn giegeltje spuiten, en dan beetje bij beetje en vooral heel veel knuffels en kroelen als hij het weer weg heeft.
Manlief is er beter in dan ik moet ik zeggen hoor.

we hebben toen het op was nog een kuur gehaald omdat van de eerste meer dan de helft verloren gegaan was in het proberen het erin te krijgen.

groet, polly

Pakje drinken

pakje drinken bijna helemaal leeg drinken (klein beetje er in laten) met spuitje door het gaatje abkuurtje er in hoeveel ze moet en dan op schoot even op laten drinken... werkt hier meestal prima..

-Wendy-

-Wendy-

30-10-2008 om 22:52

Alternatief

Met antibiotica heb ik geen ervaring, maar als mijn kinderen iets móeten slikken van mij, zeg ik dat ze een pil in de billen krijgen als ze het niet eten. Niet zo aardig misschien, maar het werkt wel.

Appelmoes!

Hoi Jacoline,

Ik heb hier ook de grootste problemen mee gehad, maar bij ons hielp uiteindelijk appelmoes supergoed!!! Enige bijwerking is een klein beetje verhoogde peristaltiek, zal ik maar zeggen (dunnere poep; appels werken op de darmen), maar het ging probleemloos naar binnen! Gewoon een kleine / normale portie appelmoes met de AB erdoor en happen maar! Geen centje pijn! Succes ermee.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.