Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Bezig Bijtje

Bezig Bijtje

14-12-2011 om 12:11

Idee voor 2 jarig jongetje

Binnenkort is wordt mijn kleine dreumesjongetje alweer 2.
Ik ben een beetje aan het verzinnen wat leuk is voor zijn verjaardag.
Heeft iemand nog een leuke tip? Wat vinden jongetjes van 2 echt leuk?
Ik zit zelf ook aan een tractor met aanhanger te denken, voor buiten. Ik zag ze in 2 maten, wat is handig: de grote of een wat kleinere? Kunnen ze al snel op zo'n grote?
Alvast bedankt voor het meedenken!

Mama_Lynn

Mama_Lynn

14-12-2011 om 14:01

Hoi

Hier een jongetje wat in februari 2 wordt, dus ik zat ook al te dubben (want zoveel speelgoed en 2 vind ik een lastige leeftijd). Maar voor sinterklaas is het geworden: een garage met plastic autootjes (en hij vindt dat echt helemaal super) en een houten trein (deel heeft hij gekregen voor sinterklaas en een deel krijgt hij voor zijn verjaardag). Ook dat vindt hij heel erg leuk en hij kan zelfs al rails aan elkaar leggen, maar ja hij is echt wel een bouwertje. Verder heeft hij van mijn ouders een slee gekregen, dus als er sneeuw komt, kan hij met zijn zus (ouder) lekker de heuvel afsleeen.

Tractor met aanhanger vind ik ook wel een leuk idee, mijn neefje heeft zo'n ding gehad en daar veel lol meegehad, al kon hij er op zijn 2e nog niet echt mee fietsen volgens mij. Maar je hebt er wel langer plezier van.

Succes en ik lees wel mee, want dan kan ik nog wat tips doorgeven voor als mijn zoontje jarig is :)

Lynn

dc

dc

14-12-2011 om 14:59

Paar ideetjes

Een step, loopfiets-achtig iets, een wandelwagen (mijn zoon vond dat geweldig, pakte ze af van meisjes in het park, dus heeft er toen voor kerst 1 gekregen, vlak voor z'n 2e verjaardag), garage, vtech computer (oudste heeft er 1 voor 2e verjaardag gehad, en nu speelt 2e (bijna 4jr) er bijna dagelijks mee, echt een super investering), zandbak/tafel, duplo (wordt hier echt dagelijks mee gespeeld, ook al sinds oudste anderhalf was ofzo), aquadoodle.

De tractor hebben we ook trouwens, maar er wordt niet heel veel mee gespeeld, omdat je eigenlijk best veel ruimte nodig hebt voor dat ding, en onze tuin er te onhandig voor is. Het is ook best zwaar om te bewegen, dus ik zou het niet doen.

Wij hebben de volgende loopfiets, en die is echt heel erg veel gebruikt!
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Bikes-and-Rideons/Rideons/Neox-Motorbike(0071985)

Sahara

Sahara

14-12-2011 om 15:06

En hier

Onze twee jarige kreeg een pukyvloopfiets. Het allerkleinste model zodat hij gelijk op kon. Wij hebben zo'n tractor maar daar kan hij nu nog steeds niet op. Zijn puky loopfiets en bobbycar vindt hij veel leuker. Verder is duplo hier een groot succes. En een grote plastic schepauto en vrachtauto om mee te spelen in tuin.

anna

anna

15-12-2011 om 00:15

Step

Hier in oz is deze een groot success met 2 jarige; op de crèche hebben ze die allemaal, is te schattig als ze samen op stap gaan. Deze step is super safe:

http://www.microscooters.com.au/preschooler-scooters/mini-micro-scooter

Ukulele gitaar was en is hier ook groot success

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Een pop en een keukentje

dat vinden de 2 jarige jongetjes die hier in huis komen enig, ze lopen direct op het keukentje af, bakken een ei lopen naar het poppenwagentje en gaan daar gezellig mee door de woonkamer rondjes lopen (daarna gaan ze pas op zoek naar een auto, ik heb een grote tonka kiepwagen waar meisjes een pop of knuffel in stoppen en jongetjes alleen maar die bak naar boven en beneden blijven kiepen, heel grappig).

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.