Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Ondergoed

hmmm, zoontje weet heel goed hoe hij op het potje moet plassen, dus eigenlijk wil ik kijken of hij zonder luier kan. Hij is in december 2 geworden maar heeft een klein kontje. Qua broeken draagt hij nu 86 maar broeken moeten meestel wel aangesnoerd worden met een riem.
Nou was ik op zoek naar ondergoed, maar het kleinste wat ik kon vinden was bij de hema maat 86/92. Maar dat is echt nog veel te groot en zakt zo van zijn kontje af. Wie weet waar ik nog kleiner ondergoed kan krijgen? Het liefst wil ik boxertjes........

Tango

Tango

31-01-2010 om 22:03

Knap hoor

Dat hij zo jong al zindelijk is. Kan me voorstellen dat het lastig is om ondergoed te kopen. Ik weet uit ervaring nog dat de boxershorts bij de Hema veel groter vallen dan de gewone onderbroekjes. Die boxershorts paste Tangozoon ook niet, heeft ook een klein kontje. Misschien dus eerst toch de gewone onderbroekjes proberen. Bij Zeeman hebben ze ook hele kleine broekjes en misschien dus ook wel boxers. Maar eh, ik heb dus geen ervaring met boxershorts, want die van mij draagt dus alleen gewone onderbroekjes.

Rembrand

Rembrand

01-02-2010 om 08:51

Beeren ondergoed.

Dat valt klein. Op de markt verkopen ze het en volgens mij ook bij Hans textiel ( maar dat weet ik niet zeker, want mijn zonen zijn inmiddels aan het Bjorn Borg ondergoed ).
M.

ayla

ayla

01-02-2010 om 09:48

Idd

dochter was ook met 2 zindelijk, die kocht ik bij de zeeman ondergoed, dat viel smal. Als je iets duurder wilt dan petit bateau, dat valt namelijk ook klein. Beeren is idd ook fijn

Wibra en zeeman

Volgens mij hebben Wibra en Zeeman boxers in maat 86. (of 86/92) Die zijn vziw kleiner dan die van de Hema. Ik zit even te denken, zoon was namelijk ook redelijk vlot zindelijk en heeft geen billen, ik probeer even terug te halen wanneer ik zijn eerste onderbroeken gekocht heb. Volgens mij was hij toen ruim 2,5 en hij had denk ik ook maat 86 of 92. Hij heeft nooit anders dan boxers gehad, en die Zeemandingen zaten heel behoorlijk, herinner ik me.

Groeten,

Temet

Kadonaj

Kadonaj

01-02-2010 om 12:43

Zeeman inderdaad

Heeft ze geloof ik vanaf maatje 80 en vallen smal in de heupjes, succes met zoeken

loontje76

loontje76

01-02-2010 om 13:03 Topicstarter

Hmmm

nou zindelijk is hij nog niet hoor, maar hij plast vanaf vorig jaar zomer al wel heel graag op het potje. Als hij gaat zitten doet hij gewoon een plas. Toen was mijn jongste net geboren, dus wilde ik er geen energie in steken want ik had het al druk zat. Maar ik heb nu weer wat meer tijd, dus ik wil het eens gaan proberen.
Bij Zeeman was ik dus wezen kijken, maar die begonnen vanaf 92, maar de gewone onderbroekjes weet ik niet, daar zou ik nog eens naar kunnen kijken.
Wibra ben ik nog niet geweest, maar zou ik ook nog eens kunnen kijken natuurlijk.
Ik ga in ieder geval ook even kijken voor dat beeren ondergoed.
Thanks voor alle tips....... meer tips zijn natuurlijk altijd welkom.

MariaV

MariaV

02-02-2010 om 09:42

H&m

Voor onze zoon, ook vlak na zijn tweede verjaardag zindelijk en geen billen, kocht ik gewone onderbroekjes bij H&M.
Maria

3 kids mam

3 kids mam

03-02-2010 om 19:34

Prenatal

Ik heb vorig jaar een aantal boxertjes maat 86 gekocht bij de prenatal. Deze vielen zeker niet groot.

loontje76

loontje76

04-02-2010 om 11:15 Topicstarter

Goed

H&M en prenatal staan ook op het lijstje... dat zijn nou echt winkels waar ik niet aan gedacht zou hebben. Thanks!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.