Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Valkyre

Valkyre

03-04-2011 om 22:52

Trots! (logeren)

Bijna-kleuterzoon heeft vannacht voor het eerst gelogeerd bij mijn moeder, die op anderhalf uur rijden woont. Het was sowieso de eerste keer logeren voor hem (hadden we al eens geprobeerd, maar toen wilde hij toch weer mee naar huis voor we de deur uit waren :-D).

Maar vannacht ging 't heel goed. Hij had bij het slapengaan wel even gehuild ("zonder tranen" zei mijn moeder), maar ze is bij hem gebleven tot hij sliep. En hij was dolenthousiast (maar wel moe) toen we hem ophaalden vanmiddag. Wat is 't toch een lief joch, en wat wordt-ie al GROOOOT, dacht ik nog.

Manlief en ik zijn overigens gisteren heerlijk (vroeg!) uit eten geweest. Daarna lekker naar huis, nog uitgebreid kletsen bij een kopje thee, en op tijd naar bed. En vanochtend uitgeslapen, heerrrrlijk! Ik kreeg zelfs ontbijt op bed - het leek potdikkie wel moederdag!

Valkyre

Goed joh, van je zoon. Voor herhaling vatbaar hoop ik.

En trouwens, hier in Engeland was het gister moederdag ;-)

Valkyre

Valkyre

04-04-2011 om 10:00

Petal

Ja, zeker voor herhaling vatbaar! Alleen werd hij vannacht thuis ineens huilend wakker... Was kennelijk toch wel spannend geweest, dat logeren :-) Maar hij wil desondanks graag nog een keer... Maar eerst wennen op school.

Hoe was je moederdag trouwens? Doen jullie aan cadeautjes? Ik wil altijd uitslapen en ontbijt op bed en een mooie tekening. Betere cadeau's kan ik me bijna niet voorstellen :-D

Valkyre

Moederdag was hier niet heel veel soeps qua uitrusten en verwend worden want man was het hele weekend weg. Wel kreeg ik van zoon een boekenlegger die hij gemaakt had en een kaart in de vorm van een mok met een theezakje erin. Eigengemaakte knutsels zijn altijd leuk.

Guinevere

Guinevere

04-04-2011 om 20:56

Leuk

Jaja, dat is leuk en een grote stap op weg naar "groot" zijn, dat eerste logeerpartijtje.
Even oude zoon hier heeft de stap ook al gewaagd. Op eigen initiatief. Wel pikt hij dan het volledige bed in van "logeeropa en -oma". In een ander bed wil hij niet. Zij moeten dus genoegen nemen met de randjes van hun eigen bed. :-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.