Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Waarom

Oooooh geef me wat geduld............ Van 's ochtends vroeg tot 's avonds is het waarom??? Het maakt niet uit wat ik zeg, de reactie is altijd waarom??
En anders bedenkt hij zelf wel vragen met waarom????
Geweldig natuurlijk maar soms word ik er gewoon helemaal gek van.
Zo, lekker om even van me af te schrijven:-)

Lionne

Waarom?

"Geweldig natuurlijk maar soms word ik er gewoon helemaal gek van."

Waarom wordt je daar gek van Lionne? ;-)))

Hier idem dito, al-les is: waarom? Ik weet soms ook geen antwoord meer want ieder antwoord wordt beantwoord met weer een nieuw waarom totdat je bij de kern komt van het bestaan waar vele filosofen ook geen raad mee wisten. Ik geniet er daarom (let op, niet te verwarren met waarom;-) ook wel van hoor, het houdt je scherp dat niet alles vanzelfsprekend is in het leven!

Sterkte!

krin

krin

05-03-2009 om 10:51

Waarom?!

Het kwam hier laat op gang (zoon is net vier), maar heeft wel hard toegeslagen. De 'gewone' waarom-vragen kan ik nog wel hebben (tip: draai de vraag meteen om met 'wat denk je zelf'?), maar de bijna absurdistische dialogen die er soms van komen, vergen wel geduld.
Hij: Wat gaan we eten? Ik: Pasta. Hij: Waarom? Ik: Omdat jij dat zo lekker vindt. Hij: Waarom? Ik: Dat weet ik niet. Hij: Waarom niet?
enz, enz, enz...

Mathilde

Mathilde

05-03-2009 om 14:17

Bal terug geven

Ik probeerde altijd de bal terug te geven ;-). Dus vragen terug te stellen. 'Waarom wil je dat weten' is hier een (flauwe) klassieker en een aardige variant op 'wat denk je zelf'. Of probeer eens 'dat zou ik ook wel willen weten!'.
Mathilde

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.