Home » Forum » Kussentje tripp trapp

Kussentje tripp trapp

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

12 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Picasso
Kussentje tripp trapp

Dochter van 5 zit nog met veel plezier op haar Tripp Trapp stoel. Vaak zie ik bij mensen dat het kussentje er niet meer op zit als de kids wat groter zijn. Hier zit ie er wel op want dat zit een stuk fijner. Maar nu, het kussentje is door jarenlang gebruik aardig versleten.

Maar ik twijfel om een nieuwe te kopen. Gaat ze nog lang in de stoel zitten? Mijn man vind het een goed idee dat de stoel tzt naar haar bureautje gaat dus dan zou een nieuws kussentje een prima investering zijn. Maar zit dat lekker aan een bureau, een Tripp Trapp?

Kortom, genoeg vragen over iets simpels als een (duur) kussentje :-)

Sahara
Drie stoelen

Al onze kinderen zitten aan tafel op een tripp trapp. Ook onze bijna 9 jarige. Maar wel zonder kussentje. Ik wist niet eens dat ze bestonden.

Je kan de tripp trapp nog jaren gebruiken als je dat wil. Dus koop gerust een kussentje.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Jesse_1
Hier

Wij hebben een triptrap van familie gekregen toen hun dochter er niet meer op wilde zitten (want: zich groot voelen net zus) en wij er één nodig hadden omdat nr 3 zich binnen 1,5 jaar na nr 2 aandiende.
Jongste heeft er tot iets na zijn 6 verjaardag op gezeten (gok ik). Zonder kussentje overigens, die wordt bij ons toch alleen maar vies. Op een gewone stoel is het wel lastiger om lekker bij de tafel te zitten, dus zolang jouw dochter erop wil blijven zitten - lekker zou houden!
Jesse

m ik
Ik zelf

zit ook met regelmaat op de triptrap, en dochter (uiteraard) ook. Wij gebruiken hem ook zonder kussentje, maar als je een nieuw kussentje wilt kun je 'm ook evt. kopen via Marktplaats ? Wij hebben er toen eentje via MP gekocht en die was nog prima.

buzz
Klaagt ze?

Ik zou zeggen ff kijken of ze klaagt zonder kussentje, wij hebben 2 triptrap stoelen aan tafel staan, het kussentje hebben we snel afgeschaft omdat we een kleine knoeipot hebben. Hier gaat het prima zonder, zelf zitten we ook op houten stoelen, en opschool hebben ze ook geen kussens op de stoelen. Ik zou het eerst eens zonder proberen zie het nut niet zo, maare goed ieder zijn ding. gebruikt worden ze denk ik nog erg lang.
Om kosten te besparen kan je op marktplaats kijkennaar zo een kussentje, daar heb ik de mijne ook verkocht omdat ze maar in de kast lagen.

Picasso
Reactie

Hier gaat het kussentje regelmatig in de was en extreem vies wordt ie nooit. Scheelt zo te zien. En zonder kussentje klaagt ze inderdaad ;-) Moet zeggen dat ik er zelf ook wel eens op zit en zonder kussentje zit het niet echt lekker (maar goed, slechte rug dus dat speelt mee).

Is er iemand die de stoel aan een bureau gebruikt? Is dat wat? Of is een bureaustoel toch fijner?

Ga inderdaad eens op MP kijken.

Manda Rijn
Oh die

heb ik 2e hands op marktplaats gekocht.

Risama
Hier 12 jarige op triptrap

Wij hebben 5 kinderen en 4 triptraps. Bij elk kind kwam er weer een nieuwe stoel het huis in. Bij de komst van nr 5 echter heb ik gemeld dat 4 genoeg was en oudste dus naar een gewone stoel moest. Die was daar helemaal niet blij mee, ze is nl erg verknocht aan haar stoel! Overigens hebben we maar 1 kussentje in gebruik, ik moet er nog wel ergens eentje hebben, maar vind ze idd erg snel vies worden.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

inkie1979
Kan prima bij buro!

de kinderen die ik ken zitten altijd nog op de traptrip bij buro en pc, ze zijn 9 en 12 ik zit zelf ook elke week nog op de triptrap ... (en ik ben de 30 voorbij)

woutje
Wil niet meer

Mijn dochter van 4 ('neehee, 4,5!') wilde vanaf dat ze ongeveer 3,5 was niet meer op de TrippTrapp, want toen was ze 'groot'. Ze wilde net als haar grote broers op de normale eetkamerstoelen. Daar zit ze dus nu al een jaar op, meestal op haar knieën omdat de tafel anders te hoog is, maar ze wil echt niet meer in 'die babystoel'. Dus heb ik 'm maar op Marktplaats gezet en verkocht. Het kussentje heb ik trouwens ook snel na de babytijd weer weggehaald want het werd elke keer wel erg vies.

amk
Het kussentje

ligt hier meestal in het poppenbedje, maar in de zomer heeft mijn 5.5 jarige hem nog graag onder haar billen, dan plakt het minder. Ding is tot nog toe wel 1x in de was gegaan denk ik. Ze eet nogal schoon.

Picasso
Leuk

Leuk om alle verschillen in gebruik te lezen. Dochter heeft zelf aangegeven het kussentje toch wel erg fijn te vinden dus we hebben inmiddels een nieuw exemplaar in huis. En voor vies worden ben ik niet bang, de viezigheid eindigt altijd op haar gezicht ;-) En het kussentje hoeft niet heel vaak in de was.
Ook fijn om te lezen dat de stoel prima werkt aan een bureau.
Oudste dochter van 9,5 heeft nooit een Tripp Trapp gehad en eigenlijk zit ze nu pas redelijk goed aan tafel op een gewone stoel. De Tripp Trapp kan voorlopig dus nog aan tafel blijven voor de jongste.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.