Home » Forum » Verjaardagsfeestje in groep 8

Verjaardagsfeestje in groep 8

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
PDD-ertje
Verjaardagsfeestje in groep 8

Het lijkt erop dat de meeste kinderen in groep 8 hun feestje voor de hele groep geven. Mijn zoon is over een maand jarig en heeft dit jaar eigenlijk maar twee kindjes om uit te nodigen. Nu kwam hij er zelf mee dat hij ook wel de hele klas (zijn niet zo heel veel kinderen) uit wil nodigen. Van mij mag hij maarrrr wat gaan we dan doen. Het is kort dag dus erg veel regelen zal qua tijd niet gaan. Nu dachten we zelf aan een bbq maar alleen een bbq lijkt me ook wat saai. Heeft iemand nog ideetjes? Ik hoor het graag.

maggietel
Pdd-ertje

Misschien combineren met een discofeest of een coole speurtocht of een leuke film kijken in de tijd dat de bbq heet staat te worden. Nu weet ik niet of dat een optie is aan de hand van je link denk ik dat je zoon pdd-nos heeft en ik kan natuurlijk niet inschatten wat tot zijn mogelijkheden behoort.

Jessy69
Het feest

hier was het mooiste feest voor zoonlief: eerst gourmetten met alle kinderen en daarna nog een gave film kijken. Ze hebben het er nog over;-))))

Weet niet of een beamer hebt, maar wij hebben toen de film gekeken via de beamer en dan in de garage. Het was net een echte bioscoop.

Christientje
Samen

Mijn dochter heeft het nog altijd over haar laatste verjaardagfeest dat ze op de basisschool gaf.
Ik had samen met een andere moeder de kantine van de speeltuin afgehuurd en daar hebben onze dochters hun verjaardagfeest gevierd en hiervoor de hele klas (groep 8 dus) uitgenodigd. We mochten zelf voor eten en drinken zorgen (dus kochten we dit goedkoop in voor de hele club) en we hoefden dus alleen de huur van de kantine te betalen. We mocthen gebruik maken van de geluidsinstallatie en discolampen en dergelijke en we hebben dan ook een knallend disco feest georganiseerd. We hebben alle kosten door 2 gedeeld, en daardoor was het betaalbaar voor ons. Het was HET feest, aldus mijn dochter. En inderdaad, er waren meer kinderen die hun laatste verjaardagfeest met heel groep 8 hebben gevierd dat jaar.
Christientje

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.