Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Ayanna

Ayanna

12-09-2011 om 09:43

1e kinderfeestje overleefd!

Afgelopen vrijdag de 5e verjaardag van onze zoon gevierd en 's middags meteen het kinderfeestje gegeven. Het was zijn eerste officiele kinderfeestje en het kind heeft er al vanaf eind juni naar uitgekeken.... Hij wilde graag een Star Wars-feestje en met wat hulp van hier, wat kunst- en vliegwerk en met dank aan internet en webwinkels KREEG hij ook een Star Wars-feestje.
Lang verhaal kort: het was leuk maar intensief! Van de spelletjes die ik bedacht had hebben we er maar 2 gespeeld, want de jongens wilden gewoon spelen met auto's en robots en noem maar op! Prima, geen probleem. Dat de kamer er op het laatst uit zag als een ontplofte Intertoys...tsja...ruimen we wel weer op. Verder ranja over de frietjes, taart op de kat en drinken over de stoelen, altijd leuk! Tegen het einde van het feestje ging het even mis tussen ons kind en een vriendje. Die speelde vrij wild met de lievelingsauto's van onze zoon (auto's waar hij al in maanden niet meer meegespeeld heeft...!) en het eindigde in een giga woede aanval bij ons kind. Paars was ie! En stampvoeten en schreeuwen!! Zijn we helemaal niet van hem gewend, dus even mee naar boven om af te koelen. Daarna ging het wel weer maar X-je was zijn vriendje nooit meer!!! Vanochtend zagen ze elkaar weer op school en uiteraard alsof er nooit iets was gebeurd....:-)
Het was een lange, drukke middag en ja....volgend jaar Ballorig! ;-))

Annet

Annet

12-09-2011 om 19:48

Klinkt als het perfecte kinderfeestje, namelijk:

1. Moeder heeft zich van tevoren in de zenuwen gewerkt voor spelletjes en ander leuks.
2. Kinderen willen vooral spelen en doen maar weinig met de georganiseerde spelletjes
3. Jarige heeft een woede/huil-bui gehad
4. Iedereen vond het een geweldig feest

Punt 2 en 3 gaan beter naarmate ze ouder worden.....

Ayanna

Ayanna

12-09-2011 om 20:03

Hahaha

Dat is hem helemaal Annet!! Dank je! :-))

Annet vat het schitterend samen

..ik wilde ook al gaan zeggen dat die huilbui volkomen standaard is. Ze is me voor. Oh, weet je dat ik zelfs bij verjaardagen erop heb staan wachten? Zo van dan hebben dat alvast uit de weg ;-) ... en dan gebeurt het toch nog als je het niet meer verwacht...

Veel plezier volgend jaar en goed gedaan Ayanna!

Leuk verslag!

Ik zie het helemaal voor me.
En ik ben over een paar weken aan de beurt voor het eerste feestje, ook 5 jaar.
Ik ga vooral knutselen met glitterspul voorzie ik :)

Of misschien alleen een uurtje cake versieren. Hoe minder hoe beter.. Voor mijn zenuwen

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Massi Nissa

Massi Nissa

14-09-2011 om 20:53

Annet

Heerlijke reactie, heb enorm zitten grinniken. Ayanna, als jij het overleefd hebt, gaat dat hier vast ook lukken - al zal Darth Vader niet in het scenario voorkomen, vrees ik. Dat zou ik zelf nog wel cool vinden, namelijk. Hee, kunnen we niet verzinnen dat Luke Skywalker een oogje heeft op Barbie ofzo?
Groetjes
Massi

Ayanna

Ayanna

14-09-2011 om 21:19

Succes ermee dames

Ik wens jullie veel sterkte bij deze eerste....;-)
Massi, tuurlijk past Luke in het verhaal. Ken en Barbie is zó passé. En ik heb nog Darth Vader-maskers liggen. Als je hem in het verhaal krijgt verwerkt stuur ik er wel eentje op! Of misschien wil Vertigo ze wel hebben??? Darth Vader met glitters versieren....vindt ie leuk!

Ah, maar ik zal 2 meiden en 2 jochies hebben (hoop dat ik het daarbij kan laten :) ).. Dan ga ik wel in de tuin voetballen, kan mijn man knoeien..

Ze spreken trouwens Frans, goede kans dat ik ze maar half versta hihi..

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.