Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Eventjes anoniem

Eventjes anoniem

12-06-2009 om 14:03

Ander in bed, reactie naar dochter?

Ik weet niet waar ik dit moet zetten, kleutertijd misschien, maar dan maar even hier.
Ik heb sinds kort een vaste bedpartner. Hij kent mijn dochter ook, heeft haar een aantal keren gezien toen hij koffie kwam drinken. Het contact loopt goed tussen die twee. Nu bleef hij vorige week weer een nacht slapen, dat doet hij wel vaker. En wat er nog nooit is gebeurd, gebeurde die nacht. We lagen te slapen en dochter is de slaapkamer binnengekomen. Wilde bij me in bed kruipen, had misschien naar gedroomd? maar had niet verwacht mij niet alleen aan te treffen. Het scheelt dat ze bedpartner wel kent maar dan nog. Ze heeft het er niet meer over gehad, maar ik wil weten hoe anderen dit aan zouden pakken. Zeg je er nog iets over of juist niet? O ja, ze is net vier.

Mamvantwee

Mamvantwee

12-06-2009 om 14:12

Gewoon uitleggen?

Ach, ik denk niet dat je dochter er iets van vindt. Het is nu voor jouzelf een issue, voor haar niet, als ze er niet over praat. Maar voor de volgende keer dat je vriend blijft 'logeren', zou ik het haar wel gewoon vertellen. Niets bijzonders van maken.

Eventjes anoniem

Eventjes anoniem

12-06-2009 om 23:21

Mamvantwee en fanny

Mamvantwee, denk ik dan te ver door? Het is niet de bedoeling dat ze ons als stel gaat zien of zo maar ik weet niet hoe kinderen dat opvatten. Geen idee wat ze tegen haar vader zegt, niet dat dat veel uitmaakt. Maar het is niet zo dat mama een nieuwe vrined heeft.
Fanny, naar huis sturen is ook weer zo'n gedoe, en midden in de nacht wegsturen vind ik ook niet leuk. We vallen altijd zo lekker samen in slaap. Dochter is maar een weekend per twee weken bij haar vader dus dat is ook niet echt handig.
Misschien denk ik er te moeilijk over?

Nou mijn moeder deed dat ook

En ik heb ze ook wel eens per ongeluk betrapt (toen ze al sliepen hoor) maar ik heb daar als kind nooit wat bij gedacht (ik was toen ong. 7). Mijn moeder zei de volgende ochtend dat het zo laat was geworden en als je bier drinkt mag je niet meer autorijden en het was te koud om te lopen en klaar! En wij geloofden dat gewoon hoor....
En we wisten heus wel wat sex was en hoe dat ging. Maar als je moeder dat zegt dan geloof je dat gewoon.
Pas toen ik ouder was snapte ik wat ze toen deden en eigenlijk was ze toen véél voorzichtiger en zagen we de vriendjes nooit...(of we kwamen niet meer bij haar in bed liggen omdat we ouder waren dat kan ook). Pas als het serieus was kregen we ze langzaamaan te zien (dat werd mijn stiefvader dus).
Dus gewoon 'gewoon' er over doen. Niks bijzonders, hij bleef slapen want z'n band was lek ofzoiets.
Wij vonden het gewoon ook niet bijzonder genoeg. Er was gewoon bezoek en dat bleef slapen.
Ik denk ook niet dat we het ooit aan mijn vader hebben verteld, waarom als het niks bijzonders is?
groeten albana

Eventjes anoniem

Eventjes anoniem

13-06-2009 om 12:41

Gecompliceerd

De situatie ligt wel wat gecompliceerder dan gewoon een sex-relatie, moet ik zeggen.
Man in kwestie is een vriend van vroeger. We zijn heel veel van elkaar gaan houden, als vrienden, en dat heeft ook een leuke bijkomstigheid in de vorm van sex. Als je allebei alleen bent nou ja, en het gebeurde nu eenmaal. Hij heeft mijn dochter al vaker gezien, ze kent hem ook. Ik ken zijn zoon ook, we ondernemen wel eens wat met elkaar. Maar vooralsnog zit een relatie er niet in, het is iets te veel om daar hier uitgebreid op in te gaan. Daarbij heeft ze ons niet betrapt, we sliepen gewoon.

Eventjes anoniem

Eventjes anoniem

13-06-2009 om 12:44

Pelle en laika

Ik had verwacht dat reacties als die van jullie zouden komen. Laika, een keer in de twee weken gaat niet, daarvoor zijn we te erg met elkaar verbonden. Een gewoon seksvriendje, dat zou een kwestie zijn van wegsturen. Maar hij woont ook niet echt in de buurt, ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen en hij bij mij ook niet trouwens. Dan maar vroeg de wekker zetten.
Pelle, ik heb er van tevoren over nagedacht. Maar ze komt echt nooit haar bed uit, ook 's nachts niet, vandaar dat ik zo schrok. Dochter heeft het er nadien ook niet meer over gehad en heeft gewoon gespeeld met vriend en gelachen.

MRI

MRI

13-06-2009 om 13:00

Euh

"We zijn heel veel van elkaar gaan houden, als vrienden, en dat heeft ook een leuke bijkomstigheid in de vorm van sex." en "eens in de veertien dagen gaat gewoon niet, daarvoor zijn we te veel met elkaar verbonden"
Euh, klinkt mij als ideale relatie hoor. Veel liefde en leuke seks, er zijn er wel die voor minder gaan. Je hebt al een paar keer aangegeven dat je er niet verder op ik kan gaan maar toch lijkt het feit dat jullie niet verder kunnen als stel een rol te spelen in het evt. 'betrappen' door dochter. Als dat zo is, en respecteeer dat je dat niet wilt vertellen, maar dan begrijp je toch ook dat we in het draadje niet veel verder komen dan leven is kiezen?

groetjes, MariaRosa

Tinus_p

Tinus_p

13-06-2009 om 17:30

Heu

"Maar vooralsnog zit een relatie er niet in, het is iets te veel om daar hier uitgebreid op in te gaan."
Je praat en je hebt sex, dat lijkt me genoeg om het een relatie te noemen. Het probleem is blijkbaar dat je die relatie geheim wil houden.

Kaaskopje

Kaaskopje

13-06-2009 om 19:08

Even anoniem

Om eerlijk te zijn snap ik er niks van. Jullie zijn verknocht aan elkaar, houden van elkaar, kunnen nog geen twee weken zonder elkaar.... Is hij getrouwd of zo? Zo ja, dan vind ik het niet zo kies om je dochter hiermee te verrassen. Zo nee, wat weerhoudt jullie er dan van om hier een echte relatie met alles erop en eraan van te maken?

Kaaskopje

Kaaskopje

13-06-2009 om 19:26

Niet dat een vierjarige het verschil tussen getrouwd en ongetrouwd zal begrijpen. Ze is nog te jong om er een mening over te hebben. Maar ergens vind ik dat je kinderen pas met zo'n 'verrassing' moet confronteren als je echt iets wilt met zo'n man.

MRI

MRI

13-06-2009 om 20:06

Nee joh kaaskopje

Eventjes anoniem schrijft "Als je allebei alleen bent nou ja, en het gebeurde nu eenmaal. Hij heeft mijn dochter al vaker gezien, ze kent hem ook" Dus hij is wel vrij. Dan kan hij natuurlijk de onderwijzer van dochter zijn of zo. Een of ander feit waardoor de vrijerij geheim moet blijven, want anders begrijp ik ook niet waarom ze niet voor elkaar gaan... Ik zou het wel weten. Maar ik zou het wel voorzichtig aanpakken qua dochter dus pas na een tijdje pas als logé introduceren.

MR

Broer?

Broer van de ex wellicht?

Eventjes anoniem

Eventjes anoniem

14-06-2009 om 17:23

Het ligt simpeler

Het ligt simpeler dan sommige speculaties. Vriend ligt in een vergevorderd stadium van scheiding maar is nog verward in zijn gevoelens, is niet honderd procent zeker, dat is het enige. Wat eerst alleen vriendschap leek te zijn groeide uit tot meer, het bed dus. Wat voor gevolgen het ook heeft, we zullen vaste afspraken moeten maken om geen problemen in de toekomst te kirjgen. en dan zien we wel of we het kunnen overleven, of dat we toch te hard van stapel zijn gelopen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.