Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

karin

karin

28-12-2009 om 10:06

Diegofiets voor dochter of inruilen voor echte meisjesfiets?

Onze 5 jarige zoon heeft een diego fiets groen met zilver,maarons dochtertje groeit uit haar 12inch fietsje en heeft nu een 16 inch nodig,omdat we die nog maar 1,5 jaar hebben en die nieuw hebben aangeschafd,weet ik dat je er bij inruil toch niet veel meer voor terug krijgt(zal het eerst eens navragen),maar dadeijk wordt ze uitgelachen,want het is toch een jongensfiets,zouden jullie een echte meisjesfiets aanschaffen,hoeft niet diret roze te zijn,maar ik twijfel wat ik moet doen?

amk

amk

28-12-2009 om 10:19

Leuk

mijn dochter zou er blij mee zijn, die vind Diego veel stoerder als Dora. En op de school van mijn dochter valt mij op dat de kinderen vooral de fiets ansich beoordelen, niet of het Diego of Dora of Roze is. De tierlantijnen als poppenstoel of niet, mandje of niet zijn belangrijker.

amk

amk

28-12-2009 om 11:44

Marktplaats idd

ik heb er 2 leuke fietsen voor dochterlief vandaan en was wel 17,50 kwijt.

Mooie kans

Is het niet meer het probleem van jou dan van je dochter? Ik zou zeggen: als iemand plaagt is dat een mooie kans om je dochter te leren om zich daar op een gezonde manier tegen te verweren.

Damajo

Linda99

Linda99

28-12-2009 om 14:35

En dan....

Voor zoon voortaan een fiets kopen die uniseks is zodat je kunt doorschuiven ;-)

Zou het voor de Diego fiets aan je dochter overlaten zoals al gezegd. Roze accessoires kunnen er altijd nog op om hem te pimpen.

Tango

Tango

28-12-2009 om 17:08

Ook

Ik zou ook de keuze aan je dochter overlaten. Als zij erop wil fietsen is dat toch prima. Evt. kun je er een roze bel of fietsmand opzetten.
Als ze hem niet wil kun je hem op marktplaats verkopen, denk dat hij best nog wat oplevert. En dan op marktplaats weer tweedehands een leuke meisjesfiets en jongensfiets kopen.
Altijd unisex fietsen kopen is een idee, maar als je tweedehands koopt hebben ze toch altijd iets eigens. Vind ik persoonlijk ook leuker. De enige unisex fiets die we gehad hebben was de 12 inch, daarna steeds tweedehands meisjes- en jongensfietsen gekocht.

angel3

angel3

30-12-2009 om 22:15

Niet gedaan

ik neem aan dat ze rond de 4 jaar is?
Dochter hier rijd ook op de oude fiets van zoon die nog spiksplintermooi was. Als ze 6 is en toe aan de volgende ronde (een 20 inch) en dan ook goed kan fietsen dan mag ze er zelf 1 uitzoeken :)
Uitgelachen??? nou het moet niet gekker worden. Dat is dan maar mooi jammer. Leer je kind daar haar schouders over op te halen.... (denk ik dan)

Spuitbus?

Als dochter de fiets zo niet mooi genoeg vindt kan je toch wel een spuitbus vinden om het frame over te spuiten denk ik? En doe dan eens gek, en neem niet roze, maar goud en zilver ofzo.

Groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.