Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Vic

Vic

26-07-2010 om 22:37

Donzige kleuter

Mijn dochter van 5 heeft op haar rug (nog steeds) donzige haartjes. Ze zijn vrij donker, net als het haar op haar armen en benen. Zou dat nog weg gaan (soort van 'nesthaar')? Ik vind het wel schattig staan, maar ik denk dat ze er zelf over een paar jaar niet zo blij mee is.

outsi

outsi

26-07-2010 om 22:56

Vic

Mijn dochter van nu 15 heeft dat ook nog lang gehad en ik had dezelfde gedachte als jij. Gelukkig is dat allemaal verdwenen. Helaas heeft ze wel veel last van haartjes op de bovenlip, en ook dat zag je al op hele jonge leeftijd.

Vic

Vic

28-07-2010 om 10:52

Outsi

Bedankt voor je reactie. Het is dus een kwestie van afwachten. Nu is er ook niet zoveel aan te doen.

rowan1

rowan1

30-07-2010 om 11:13

Dochter is er trots op

Hoi,
Onze dochter van 6 heeft nog veel haren op haar armen en benen. Ik vraag me af of deze weg zullen gaan. De haren bij haar elleboog zijn wel erg lang en vallen erg op nu ze bruin van de zon is. Zelf is ze erg trots op haar haren, omdat ze nu net als papa haar op haar armen heeft. We laten het maar zo...
Rowan

Vic

Vic

01-08-2010 om 22:24

Schattig

Dat vind ik dan weer zo leuk aan kleuters, ze zijn altijd blij met zichzelf! Mijn dochter kijkt ook vol vertrouwen in de spiegel, draait dan een rondje en dan zie je dat ze zo tevreden is met zichzelf. Heel schattig.

Getint kind?

Mijn zoon heeft ook haartjes op zijn rug, en toen ik daar op het cb over begon (ik vroeg me inderdaad af of het nog nesthaar was, hij was al hoog en breed een peuter) kreeg ik als antwoord dat het bij wat donkere kinderen (hij is half Aziatisch) veel voorkomt. Ik heb het nadien inderdaad in het zwembad meer gezien.
Dochter heeft het niet, maar die is ook lichter uitgevallen dan broer.

Groeten,

Temet

Vic

Vic

02-08-2010 om 22:07

Niet eens

Ze oogt wel wat 'donker'. Toen ze een baby was is me wel eens gevraagd uit welk tropische land haar vader kwam (die is echt Hollands, met blond haar/blauwe ogen ;-) Ze heeft donkerblond haar, maar heel donkere wenkbrauwen en donkerbruine ogen.

Hier een roodharige

Onze rood harige dochter heeft ook veel haar op haar rug en benen. sinds haar geboorte en nu (5 1/2) is het wel minder geworden maar nog niet weg.

gr Aapie

6 jaar

is mijn dochter inmiddels en die heeft het ook nog. Het is op haar rug wel minder geworden, maar ze heeft nog wel wat donsharen. Overigens zijn haar benen echt heel erg behaard. Zelf vindt ze het nu nog absoluut niet erg, maar ik vrees voor de toekomst....dat wordt harsen en/of scheren ;)
Overigens is ze half Grieks. e heeft ook donkere (hoofd)haren, maar wel blauwe ogen :)

groetjes van Charlotte

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.