Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Ervaring met de pyamabroekjes van kruidvat?

Mijn dochter draagt 's nachts nog een luierbroek van pampers en die zit vaak vol de volgende morgen. Ze klaagt de laatste dagen over irritatie tussen haar benen en er zitten wat rode schuurplekken. Meteen maar nieuw, lees grotere, onderbroekjes gekocht, maar ze klaagt ook over haar luiers. Nu zie ik op de website van Kruidvat dat ze van hun eigen merk pyamabroekjes verkopen. Zijn die vergelijkbaar met een luier of zijn ze alleen voor ongelukjes 's nachts?
Wie heeft ervaring met deze broekjes?

Sanne

Sanne

12-03-2011 om 21:17

Vraag

beste Chris,

Allereerst hoe oud is je dochter?
Wat betreft die schuurplekken, loopt ze 's ochtends lang in de luierbroek nadat ze uit bed is? Of beweegt ze zoveel in de slaap. Of bedoel je gewoon luieruitslag i.p.v. schuurplekken?
Mijn ervaring met pyjama broekjes van de kruidvat en drynites, ze zijn goed voor de wat grotere kleuter, maar voor de wat kleinere kleuters zou ik kiezen voor een standaard luier. Laatje ook niet verleiden door de maten, je kiest juist al snel (eigen ervaring) een te grote maat, een stapje terug kan soms geen kwaad. Qua absorptie zit er tussen de allergrootste maten meestal niet zoveel verschil in.
Probeer eerst gewoon andere luiers en voor de uitslagplekken kun je bij een kleuter ook gewoon sudo crème gebruiken.

succes Sanne

Bianca1969

Bianca1969

14-03-2011 om 12:02

Geen kruidvat, maar drynites

ook daar "schuurplekker" bovenaan de billen. Mijn zoontje trekt het broekje 's avonds vlak voor het slapen aan en 's morgens als eerste weer uit. Het zijn droge, rode plekken en we smeren het soms in met iets vets, maar de zinkzalf is ook weer aangeschaft.
Ik heb nu wel broekjes van het Kruitvat gekocht. Eens kijken hoe dat gaat.

Chris35

Chris35

14-03-2011 om 12:07 Topicstarter

Sanne

Ze is 4,5 jaar en 's morgens gaat eigenlijk meteen haar luier uit. Ze loopt er iig niet mee rond.
Het is geen luieruitslag, het zijn echt schuurplekjes aan de binnenkant van haar dijbenen. Het was nu al wel minder, maar als ze veel draait in haar slaap, wordt het weer erger. Heb inmiddels ook onderbroeken een maatje groter gekocht, misschien was dat deels de oorzaak.
Maar ik kijk het ff aan. Kennelijk zijn die broekjes van Kruidvat onbekend ;-)

Chris

Pyamabroekjes zijn gewoon luierbroekjes hoor, alleen een andere naam. Ze zijn goedkoper dan de Drynites en bevielen hier altijd goed. Kunnen ook een behoorlijke hoeveelheid urine aan.... Bij onze Kruidvat waren ze alleen wel heel vaak uitverkocht.

melle

melle

16-03-2011 om 15:33

Broekje?

Hoi Chris,
Is het anders misschien een idee om een strak sportbroekje met pijpjes over d'r luier aan te doen.Of voor nu het nog niet zo warm is een strakkere legging. Kan me voorstellen dat het dan wat minder kan schuren.
groetjes melle

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.