Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Rafelkap

Rafelkap

09-09-2010 om 19:51

Extra paar laarzen/schoenen mee?

Mijn kleuterzoon speelt graag in de zandbak en komt regelmatig onder het zand en blubber thuis. Niet erg, daar hebben we een wasmachine voor. Maar ik vind het wel zonde van z'n (dure) schoenen (waar hij het waarschijnlijk wel de hele winter en lente mee kan doen, z'n voeten groeien niet hard) en ik wil hem niet elke dag met laarzen aan naar school sturen.

Hoe doen jullie dat? Altijd een (extra) paar laarzen mee?

Nee

Je kunt wel laarzen meegeven maar grote kans dat die of vergeten worden of de juf geen tijd/zin heeft er aan te denken.

School is school en daar slijten schoenen nu eenmaal. Mijn kinderen hebben dan ook normale schoenen en ook (twee paar goede) sportschoenen. Die laatste gaan het meeste aan naar school.

Fatima

Fatima

10-09-2010 om 07:57

Geen dure schoenen

Ik heb nooit hele dure schoenen gekocht. Ik kocht liever twee paar zodat ze konden afwisselen en drogen. Waarom laat de juf de kinderen in modderig zand spelen? Als het zand echt nat is mochten ze er niet in. Dat gaat allemaal maar via de kleren en de schoenen de klas in.

Guinevere

Guinevere

10-09-2010 om 13:31

Volhouden

Volhouden Rafelkap, over een paar jaar krijg je een véél schoner kind terug na schooltijd.
Als je kind echt regelmatig modderig terugkomt, zou ik wel navraag doen bij de school trouwens. Lekker spelen, OK, maar in de echte viezigheid liever niet. Moeten ze zorgen dat het plein schoner is, als het aan mij ligt.

joos

joos

10-09-2010 om 16:35

je laat standaard een paar rubberlaarzen op school staan? Hoef je ze ook niet steeds mee te geven. Moet je zoontje ze wel aantrekken natuurlijk :-)

Rafelkap

Rafelkap

10-09-2010 om 19:34

Laarzen

Ik ga het denk ik doen zoals Joos zegt,standaard laarzen op school.
Zoon (5,5) speelt ook met droog weer in de zandbak, maar ze halen altijd water. Ik snap ook wel dat dit leuk is, hoe moet je kastelen bouwen van droog zand?
Eens kijken of zoon gediciplineerd genoeg is om die laarzen aan te trekken. Als het niet lukt maar extra paar schoenen want het paar van gisteren is nog steeds nat..

bedankt voor de reacties!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.