Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

boeffie

boeffie

07-09-2010 om 12:48

Feestje voor zoon in groep 8?

Mijn zoon zit in groep acht en wordt volgende maand 11. Hij wil erg graag een feestje geven voor de hele klas, omdat het het laatste jaar is enzo. Nou dacht ik aan een discofeest, maar helaas ben ik niet de enige want as vrijdag heeft hij een discofeestje voor de hele klas...
Wat kan je nog meer doen voor de hele klas zonder dat het gevaarlijk wordt (zwemmen) of heel duur. Ik weet het niet! Wie heeft een goed idee?
Alvast bedankt, Sanne .

Pippin

Pippin

07-09-2010 om 13:07

Offe

Hier is poldersporten erg populair. Heel leuk voor deze leeftijdsgroep.
Anders zou ik ook nog denken aan bootjes/kano's huren, of een gezellige barbeque waarbij de kinderen zelf de boodschappenlijstjes maken en zelf het eten klaarmaken.

Pippin

Pippin

07-09-2010 om 13:08

Oh ja

Als je het te duur vindt, kun je overwegen om het feestje samen met een of twee anderen te geven. Dan wordt het vaak weer wel betaalbaar.

Julia64

Julia64

07-09-2010 om 14:20

Hmmm

Zwemmen is toch niet meer gevaarlijk als ze allemaal in groep 8 zitten, of vergis ik me?
En is good old bowlen geen idee? Evt. disco-bowlen...?

Ikzelf

Dus al echt lang geleden, mocht de hele klas uitnodigen voor de lunch. Mijn moeder had alle tafels (en die van de buren) aan elkaar gezet, ik kwam met de hele klas thuis, er waren hotdogs, krentebollen, vanalles en nog wat, aan het eind nog even allemaal dansen, een appel voor onderweg naar school en klaar! Ik weet het nog goed, ik vond het super en het is toch nu al 30 jaar geleden.
Ik wilde ook zoiets doen voor mijn jongste zoon, maar die had er geen zin in, toen heb ik (samen met 2 andere moeders) een pcknick georganiseerd vlak voor de zomervakantie. Voor alle groep8-ers plus ouders plus leerkrachten. Het was een groot succes! Gr Suus

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.