Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Vic

Vic

03-01-2011 om 12:45

Indoor speeltuin

Ik mag binnenkort weer een verjaarspartijtje organiseren. We willen graag naar een indoor speeltuin. Er zijn er drie op bereisbare afstand: Speelkasteel in Hoofddorp, Chimpie Champ in Aalsmeer en Bubble Jungle in Leiderdorp.
Zitten daar absolute aan- of afraders tussen? De kinderen zijn 5 of 6.

Hanne.

Hanne.

03-01-2011 om 13:51

Volgens mijn kinderen

Volgens mijn kinderen is chimpie champ leuker dan het speelkasteel (de 3e kennen ze niet). Geen idee waarom. Maar na 1x in chimpiechamp geweest te zijn hebben ze me de oren van m'n kop gezeurd om nog een keer terug te mogen.

Speelkasteel zijn ze vaker geweest maar vragen ze eigenlijk nooit om.

(kinderen zijn 3, 4 en 6)

Tango

Tango

03-01-2011 om 15:09

Ik ken alleen

Bubble Jungle en Chimpie Champ. Bij Chimpie Champ zijn we al een tijd niet geweest, vonden de kinderen altijd wel erg leuk. Bubble Jungle is wat nieuwer en vind ik, maar dat is persoonlijk, er wat schoner en frisser uitzien. Ik vind het daar ook wel lekker dat je een beetje achteraf en niet midden tussen de herrie kan zitten.
Ik denk dat het voor kinderen niet veel uit zal maken en ook de prijs verschilt niet erg veel volgens mij. Ik zou dan kiezen voor wat je zelf prettig lijkt (even de foto's bekijken) en waar ze het leukste arrangement aanbieden. Bij Chimpie Champ kun je ook combineren met glow in the dark-midgetgolf (zit in 1 gebouw), bij Bubble Jungle kan dat sinds kort ook, maar wel in ander gebouw. Maar ik weet niet of je daarnaar op zoek bent.

koentje

koentje

04-01-2011 om 09:23

Speelkasteel

is ook prima hoor. Er is ook een leuke indoor in Mijdrecht, meer met skelters en verkeer erbij. Ook een echte kartbaan trouwens waar je apart voor betaald. Maar je kunt ook gaan kijken bij de grote kartbaan. Leuk voor kinderen die gek zijn op auto's e.d.

Vic

Vic

06-01-2011 om 09:19

Bedankt

Bedankt voor de reacties. Ik denk dat we naar het Speelkasteel gaan, die is het dichtst bij.

amk

amk

06-01-2011 om 14:01

Bedankt vic

dankzij jou berichtje heb ik ook weer een leuk uitje.
Wij gaan een keer bij Bubble Jungle kijken, dat is om de hoek.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.