Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Rieke

Rieke

23-01-2011 om 23:08

Kado 4 jarig meisje

mijn dochter wordt 4, en ik zoek een kado voor haar. ze speelt zelden met poppen, heeft al een keuken, fiets, poppewagen (ongebruikt), genoeg duplo van broerlief om mee te spelen, heeft een v tech spelding. Ze heeft een cd /karaoke recorder van Sint gekregen. eigenlijk heeft ze alles, voldoende knutselspullen. Wat een luxe probleem eigenlijk. Maar ja de vraag blijft : wat zullen we haar geven; budget zit rond de 75 euro. kleding, dekbedovertrekken en dergelijke zijn geen optie. Waar spelen jullie 4 jarigen graag mee?
Ik zal vast wel iets vinden, maar het moet iets zijn waar ze het komende jaar echt aan toe is. Vaak koop ik iets wat te kinderachtig blijkt en later als de verjaardag al lang voorbij is kom ik het perfecte kado tegen.
ik hoor het graag.

Fototoestel

Onze zoon van drie-en-een-half heeft van Sinterklaas een fototoestel van V-tech gekregen en vindt het geweldig (en wij ook):
http://www.vtechnl.com/details.asp?strID=392
Het heet Kidizoom Pro en is ook verkrijgbaar in roze. We hebben verschillende merken vergeleken en dit leek ons de beste. Kost bij BOL 70 Euro. Voor 3-7 jaar. Is voor een 4-jarige zeker niet te kinderachtig.

Ook een succes: Play-Doh, maar dat ken (heb?) je vast al.

15 euro kindertoestel

Kleuterfotocamera's van ehn hoe heet dat merk van Little People nou, liggen nu bij sommige Kruidvatfilialen voor 15 euro. Geloof ook nog 3 halen 2 betalen.

Kleimachine

Het is een soort UFO waar je klei in kunt stoppen en dan figuurtjes mee kunt maken in de vorm van 90 verschillende marsmannetjes. Klei erin, vormpje erin drukken, een soort gel erin spuiten (3 kleuren) en dan 5 min wachten, klaar. (Bij Bart Smit.) Eigenlijk voor 5+ staat op de doos. Hij kost niet zoveel, maar dat hoeft toch ook niet? Het is hier favoriet speelgoed.

Rieke

Rieke

25-01-2011 om 13:40

Gekeken

bij het kruidvat, maar helaas niet in ons filiaal. het is een heel leuk idee een fototoestel, ik denk eigenlijk wel dat em dat gaat worden.
Nu nog even verder zoeken en anders bol.com. de kleimachine is ook een goeie tip, dat is mooi voor oma.
ik sta open voor meer tips!

Duikbril

Weet niet of je dochter van zwemmen/bad houdt, maar ik vond een Duikbril met snorkel bij de kringloop en zoon van 4 vindt het helemaal geweldig!!

Succes!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Hier

Valt bij de 4 jarige in de smaak:

Luisterboeken, rolschaatsen, step, boek van Kikker en Pad, Kapla, waterbaan, speelmais, opmaakpop, wie-is-het (eigenlijk alle spelletjes wel) en playmobil (vooral de manage is een hit). Wat ze ook heel erg leuk vindt is het lampje in de vorm van een wereldbol die ze van haar tante kreeg!

Rieke

Rieke

29-01-2011 om 21:40

Wat ik heb gekocht....

op marktplaats nieuw in de doos; een roze kidizoom voor een zacht prijsje. Nu maar hopen dat het een goede koop is! En wat ik hier ook zag was een opmaakpop, dat gaan we ook vragen. Zelf had ze het over toverstaf, ketting, tasje voor mijn dingetjes. Dus het komt helemaal goed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.