Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Kinderfeestje in amsterdam, ideeën?

Mijn dochter wordt volgende maand 5 en wil net als de andere kindjes uit haar klas natuurlijk graag een kinderfeestje. Ik wil dit klein houden, ik hoor en lees al steeds het advies niet meer kinderen dan de leeftijd van de jarige. Maar mijn huis is aan de kleine kant en het kan ook met een groep van 5 kinderen al erg druk worden! Veel ouders betalen dan voor een georganiseerd feestje op een of andere leuke locatie maar mijn budget is nogal beperkt.
Mijn vraag is dus, heeft iemand hier leuke ideeën voor een low budget verjaardagsfeestje voor kleuters? Met zo mogelijk wat suggesties voor locaties in Amsterdam?

Alvast bedankt!

dc

dc

02-03-2011 om 10:34

die geitenboerderij is echt leuk!

NL75

NL75

02-03-2011 om 11:25 Topicstarter

Zonder auto?

Bedankt voor de reacties, de geitenboerderij is inderdaad een goed idee. Ik woon zelf in Amsterdam West, omgeving Jan van Galenstraat, Ik heb geen auto of een rijbewijs. Zou dit dan nog steeds te doen zijn?
Of zou wellicht bijv. de kinderboerderij dan leuker zijn?

Westerpark

Ha NL75,

Als je in West woont zou je eerst naar de kinderboerderij in het Westerpark kunnen en daarna taart/kadootjes/limo en nog even spelen bij de Buurtboerderij. www.buurtboerderij.nl Daar is ook allerlei buiten en binnen speelgoed en het kost bijna niets. je kunt bv ook de voorkamer afhuren voor ik meen 13 euro per uur, dan heb je gewoon een feestjesruimte voor jullie zelf.

Verder kun je op het Da Costaplein de huiskamer van de Buurt huren op woensdagmiddag. Het ligt aan een pleintje waar ze kunnen spelen met een zandbak, glijbaantje en voetbalpleintje en in de ruimte zelf is ook zat ruimte om te spelen en een keuken met alle spullen waar je gebruik van kunt maken. Ook erg goedkoop!

Veel plezier!

Trouwens

Als je zelf geen vervoer hebt voor al die kinderen zou ik op de feestlocatie beginnen dus bv om 14.00 op de Buurtboerderij en de kinderen om 16.30 weer op laten halen. Hoef je ze zelf niet heen en weer te slepen.

NL75

NL75

15-03-2011 om 11:30 Topicstarter

Bedankt, nog meer leuke ideeën?

Sorry dat ik laat reageer, ik ben niet zo'n forummer.... Maar bedankt voor de leuke ideetjes, ik ben er al achter aan gegaan. Heeft iemand nog meer van dat soort leuke ideetjes?

Alvast bedankt!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.