Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Guinevere

Guinevere

12-12-2010 om 21:50

Kinderkamer kerstversieren?

In het kader van Lekker Belangrijke Zaken:
Zijn bij jullie de kinderkamers in kerstsfeer gebracht? Het zou bij mij niet eens in mijn hoofd opkomen, maar na het optuigen van de kerstboom en de woonkamer wilde zoon (8) zijn eigen kamer ook onder handen nemen. Dus nu hangen daar lampjes en kerstklokken en slingers. En nu wil hij er ook nog een kerstboompje bij. :-)
Dus ik vroeg me gewoon even af of dit nou een trend is, of dat hij de enige is met van die kerstneigingen?

cecile

cecile

12-12-2010 om 21:54

Ja, hier wel...

Ze (10 en 8 jaar) wilden het al jaren, steeds nee gezegd, maar dit keer ben ik omgegaan: dus ieder een klein kerstboompje op de kamer... Ach, we kunnen het lijden en ze zijn er zo blij mee. Ook wel gezellig. Beneden natuurlijk ook goed meegeholpen met versieren.

amk

amk

12-12-2010 om 22:19

al de 3e kerst staat bij mijn dochter een kerstboompje met lampjes ipv het normale oranje nachtlampje. (ze is 5)

Een beetje...

Vorig jaar hebben ze allebei een slinger van de gratis kerstballen van c1000 op hun kamer gehad. Al ze er om vragen, en we hebben wat versiering over dan mag het wel. Ik denk trouwens dat ze zelf wel wat gaan knutselen.

Guinevere

Guinevere

12-12-2010 om 22:40

Ah, zo zie je maar, het is een trend! Al jaren... :-)

Nasha 1st

Nasha 1st

12-12-2010 om 22:52

Ja hoor

alle drie een klein boompje, heel decoratief versierd met alle ballen op 1 plek hahahahah....ach het is hun boom....

Fiorucci

Fiorucci

13-12-2010 om 07:10

Geen trend

Dat hebben mijn kinderen jaaaaaarenlang erg leuk gevonden, nu zijn ze 10,13 en 18 en het hoeft niet meer.

Hier 3 jaar geleden voor het eerst een klein boompje gekocht voor op de kamer van de kinderen (slapen samen). En vanaf toen was het een traditie ('we hadden vorig jaar toch ook een boompje?') - zeg dan maar eens nee. En inderdaad, zo'n klein boompje kost niet heel veel, versieren doen ze zelf - kleine moeite, groot plezier.

Brianna F

Brianna F

13-12-2010 om 13:12

Ja hoor

Al van kleins af aan, een traditie die ik van thuis heb meegenomen, want als kind zijnde had ik ook al een boompje met verlichting op de kamer staan.

Guinevere

Guinevere

13-12-2010 om 21:30

Leuk

Leuk in elk geval die (toch wel) traditie van kerstkinderkamers. Ik ga niet nog ergens een kerstboompje vandaan toveren voor zoons kamer in elk geval. Als hij nog verder in kerstsfeer wil raken mag hij van zijn lego een kerststal bouwen. :-)

Hier ook

Maar dat heeft eigenlijk ook te maken met onze verhuizing van vorig jaar rond deze tijd. Toen de jongens `s avonds kerstdiner op school hadden, en ik ze na afloop op ging halen zijn we te voet naar ons nieuwe huis gelopen. Ach dat was zo grappig, ik zei dat de auto een eindje verderop stond. Maar al lopende kwamen we steeds dichter bij ons nieuwe huis. Manlief en ik hadden alles op alles gezet om er die avond voor het eerst te kunnen slapen. Als verrassing had ik twee van die hele lullige kleine kerstboompjes met knipper en kleurverlichting gekocht en voor hun raam op hun slaapkamers gezet. Dat zagen ze toen ook direct teon we aan kwamen lopen en ze waren er zo blij mee. Dit jaar kwamen ze al heel snel weer op het idee, dat ze hun kerstboompjes weer neer konden zetten. Grappig hoor, zo`n lol als ze er van hebben. Ik moet er trouwens nog eentje aanschaffen, voor de jongste. Ik dacht dat ie de lol ervan nog niet begreep.... Maar ja, hij wil dus ook.

Groet,
Olijvje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.