Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

sinas

sinas

03-03-2012 om 14:41

Leuk boek voor 8 jarige dochter

goede lezer, nog niet avi-uit, maar wel vrij ver. Omdat wij in de actie-periode overstapten met onze verzekering kregen we een bon voor bol.com. Ik dacht misschien een leuk leesboek voor dochter te bestellen ermee. Iemand tips? Het is echt een meisje-meisje.

sinas

sinas

03-03-2012 om 15:03

P :-)

Maar dit is een meisje ;-). En ze leest gewoon graag en omdat ze al zo vaak het onderspit hier moet delven vind ik het ook weleens leuk haar een extraatje te geven :-) Bieb doen we ook al regelmatig hoor!

Sinas

Er liep heel recent nog een draadje hierover, zal het zo ff opzoeken. Ik vind het juist leuk hoor, een boek geven :-) Wij gaan ook veel naar de bieb, maar veel boeken en series die we erg mooi vinden, kopen we/vragen ze voor verjaardagen en zo.

Hier is-ie

http://www.ouders.nl/cgi-bin/TMMforum/PostLink.cgi?post=2846981

Het gaat in eerste instantie over series, maar er staan volgens mij ook losse titels in. Hm, bedenk me nu dat er misschien veel boeken in genoemd worden voor net iets oudere meisjes. Nu ja, kijk maar eens. Houdt ze van sprookjesachtige boeken?

Fiorucci

Fiorucci

03-03-2012 om 18:05

Sinas

Mijn dochter was op die leeftijd dol op de boeken van prinses Lillifee.

sinas

sinas

03-03-2012 om 20:25

Ja hoor

niet direct achter elkaar natuurlijk, maar wel meer keer inderdaad.

Joke v leeuwen

Mijn dochter is tenminste een enorme fan. Ze heeft erg veel hele leuke kinderboeken geschreven die zich ook erg lenen voor her-lezing. Favorieten van mijn dochter: Kweenie(t), en het combiboek De metro van magnus / het huis met de 7 kamers.

Ook zo leuk ge-lay-out met plaatje & tekst door elkaar heen...

Ingird.

toja

toja

04-03-2012 om 19:42

Dochter

Van 8 heeft Saskia en Jeroen ontdekt. En de boeken van Tommie en lotje leest ze graag zelf ( vroeger las ik ze voor). De dikkere boeken van heksje Lilly zijn ook leuk.
Dochter leest goed.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

sidneysheldon

sidneysheldon

04-03-2012 om 21:04

Geronimo en thea stilton muizenboeken

zoek eens op de boeken van de muis Geronimo Stilton (en zijn familieleden die ook weer eigen boeken hebben, zoals de muis Thea Stilton. Ontzettend leuke boeken om te lezen, mijn dochter is er gek op! Je hebt er veel met allemaal spannende avonturen en leuke plaatjes

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.