Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

babypurk

babypurk

19-03-2011 om 17:25

Leuke film jongens 6/7 jaar

Wat is op dit moment een leuke film voor jongens van 6 en 7 jaar? Mijn opa is een bankrover bv? Vroeg me af wat er momenteel nog meer draait. Kan wel op belbios kijken, maar ervaringen vind ik interessanter.
Wat moet ik me bij 3d films voorstellen? Kunnen kinderen dat ook eng vinden? We gaan eigenlijk nooit naar de bioscoop, zoontje is laatst voor het eerst geweest en vond het toen wel leuk. Nu zijn feestje en daarvoor wil ik een film uitzoeken.

Fiorucci

Fiorucci

19-03-2011 om 17:54

Rango

Rango is misschien wel leuk? Of inderdaad, Mijn opa is een bankrover.

Welke film mijn 2 jongens leuk vonden

was Yoghi Bear 3D, ze zijn 7 en 9 jaar, en wij vonden het ook echt de moeite waard!

*bella*

*bella*

22-03-2011 om 00:13

Heftig

Kijk even of je gevoelige kinderen erbij hebt in de groep, mijn zoon vond 3d op die leeftijd veel te indringend. Is nu 9 en houdt er nog niet van, hoewel hij nu wel zou kijken.

Jesse_1

Jesse_1

22-03-2011 om 14:19

Niet de bankrover

Mijn opa de bankrover is vanaf 6 jaar. Het is niet zozeer een enge film, maar er zit veel verhaal achter (meisje dat op zoek gaat naar haar biologische vader). Het is dus niet een typische jongensfilm die echt over een bankrover gaat.
Mijn zoon van 6 kon het niet zo waarderen, duurde te lang en af en toe ook te eng (al vond hij het achteraf wel leuk ook hoor). Zonen van 8 en 10 vonden het wel echt erg leuk.
3D film vind ik zelf erg mooi, maar onze 6-jarige wil het idd nog wel eens te eng vinden (bij een griezelige film dus). 'Onze' bioscoop houdt sowieso een minimum leeftijd van 6 jaar aan voor 3D films.
Ik zou voor Yogi Beer gaan!
Jesse

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.