Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lizelotje

Lizelotje

19-09-2011 om 09:37

Lief gesprekje

Tijdje terug ging ik een dag opstap met vriendinnen,'s avonds werd het erg snel weer.Gisteren had ik iets gefilmd en 'savonds toen ik het filmpje op de pc wilde bekijken zag ik dat er nog een filmpje op de camara stond.Ik open dat filmpje,ik hoor een hoop gedonder en regen en een zwarte lucht,dan zie ik een onweersflits en hoor ik mijn zoon zeggen:Slim van mij hè papa,om dit te filmen dan kunnen we het aan mama laten zien.Man:Ja,maar dit is maar de rand van de bui,de ergste onweer trekt daarover,kijk maar,die kant op is het nog veel erger.Zegt zoon,oooh,is mama daar??Zegt man,Nee,mama komt van de andere kant.Hoor ik zoon zuchten:Aaah gelukkig.
Ik smolt bijna achter de computer!!!

Ah lief

kijk dat is toch heerlijk !

hier zag mijn jongste van 2 dat ik een kras op mijn hand had, 'mama auw', ze ging direct haar speentje en knuffel zoeken voor mij ;-)

Lizelotje

Lizelotje

19-09-2011 om 14:21

Ach manda

Wat schattig en dat je dan zomaar HAAR o zo belangrijke onmisbare speentje en knuffel krijgt.Mooi.

Het leukste van dit is, dat communiceren voor mijn zoon niet vanzelfsprekend is,dus toen ik dan eindelijk thuis kwam,was hij schijnbaar zo opgelucht,dat zijn spraakvermogen blokkeerde, mijn man vertelde wel dat ze samen de onweer gefilmd hadden,maar zoon zei er niets over en gaf met zijn houding aan dat hij niet wilde(kon) praten,de camera was ook leeg,dus ik kon niet terugkijken en de andere dag was ik het vergeten,mijn zoon kwam er zelf ook niet meer op terug.De kleine gesprekjes die we met hem hebben over gevoelens ,over wat hij denkt en waar hij een mening over heeft,zijn me zo kostbaar.Ik had ook helemaal niet door dat hij ongerust was geweest.

Ooooh

wat schattig!
Loes

+ Brunette +

+ Brunette +

22-09-2011 om 00:35

Doet me denken aan deze week.

Onlangs hebben we twee hamstertjes gekocht want eentje vond ik zielig. Ik zie ze weleens knus tegen elkaar aan liggen maar ze blijken vaak te vechten dus zei ik tegen mijn dochter dat we het misschien beter bij één hadden kunnen laten. Antwoordt ze: "Nee hoor mamma, ze zijn gewoon net als wij, wij hebben ook weleens ruzie maar toch vinden we elkaar lief."

De liefste zoon...

Ik heb maar 1 dochter en maar 1 zoon en zij hebben natuurlijk maar 1 mama en 1 papa. Een continuerend grapje hier is dat ik bijvoorbeeld tegen zoon zeg dat hij de aller-vervelendste zoon is die ik ooit heb gehad en even later is hij weer de allerliefste zoon enzovoorts.
Vanmiddag was ik met zoon aan het kletsen, ik pakte pakte eventjes iets voor hem en hij zei 'je bent mijn allerliefste moeder' Ja, natuurlijk, antwoordde ik.
En ineens keek hij me intens aan en zei: Mama, al zou ik wel 10 moeders hebben, dan nog zou jij mijn allerliefste moeder zijn! En vervolgens kreeg ik een dikke knuffel.
Zucht.

Lizelot

Lizelot

28-09-2011 om 13:18

Brunette en zorra

Brunette,wat knap dat je dochter het al zo ziet,dat je ruzie kunt maken en elkaar dan toch ook gewoon nog lief vind.

Zorra,wij zeggen dat ook.Mijn zoon heeft een poosje gevraagd wie ik het liefst vond,dan was hij de liefste zoon en zijn zus mijn liefste dochter.

tietsia

tietsia

29-09-2011 om 13:36

Off topic: beter niet 2 hamsters

Hoi Brunette, Even off topic: twee hamsters gaat meestal niet samen. Hamsters zijn solitaire beestjes en wanneer ze samen gezet worden vechten ze vaak. De zienswijze van je dochter is prachtig en juist daarom zou het naar zijn wanneer de hamsters elkaar echt verwonden. En ik weet uit ervaring (gelukkig niet mijn eigen hamsters) dat ze dat echt kunnen doen.
Tietsia

Brianna F

Brianna F

29-09-2011 om 14:07

Sluit me hier bij aan

2 hamsters bij elkaar betekend moord en doodslag. Ik heb er helaas ervaring mee.

Fiorucci

Fiorucci

29-09-2011 om 15:31

Klopt

Vreselijk inderdaad, zelfs met tussenstuk in de kooi beten ze elkaars oren af,bbrrr...;)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.