Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

lmarijke

lmarijke

04-09-2011 om 21:43

Meisjesondergoed

Mijn 10-jarige dochter heeft sinds kort wat borstontwikkeling, oei, da's spannend! Maar: de gym, hoe moet dat mama? Ik vind het niet leuk om dat m'n t-shirt om te doen dat 'iedereen' 'alles' ziet. Ik snap dat. Voor een bh'tje is het nog veel te vroeg of liever gezegd te weinig borst, ik zoek dus een soort van topje of hoe noem je dat? En vervolgens: waar koop je dat? Ik zag wel wat op de site van kleertjes.com maar dat is nog al aan de prijs. Via Hema.nl of vd.nl niets kunnen vinden. Graag ideeën / tips!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Annet

Annet

04-09-2011 om 23:13

H&m

H&M heeft leuke topjes die volgens mij passen bij wat je zoekt.
Wibra heeft zoiets nu ook in de folder, zowel bh'tjes (die vind je waarschijnlijk nog te veel) als de topjes.
Je vindt ze op de site van Wibra, folder.
Als je eenmaal wel bh'tjes zoekt, kijk dan ook bij Zeeman. Die hebben leuke first bra setjes (dus met slip). De bh's zijn wel padded dus nog niet zo geschikt als de borstontwikkeling nog niet zo zichtbaar mag zijn.

Fiorucci

Fiorucci

05-09-2011 om 07:11

Zeeman

Bij Zeeman hebben ze voor weinig hele leuke topjes in tienermaten! En voor daarna ook hele leuke tienerbh's.

Zeeman

Laatst ook voor dochter van bijna 10, zulke topjes gekocht, bij de zeeman. Even graaien en zoeken in de bakken. Met bijpassende onderbroekjes, zitten fijn vind ze en ziet er leuk uit.

Groetjes, Pinkelot

Marie

Marie

05-09-2011 om 09:48

Henk ten hoor

hallo
Tegenwoordig kun je bijna overal van die topjes voor meisjes kopen:
- H&M
- Zeeman
- Wibra
- Hema
- C&A
- Henk ten Hoor
Succes

Tango

Tango

05-09-2011 om 15:46

C&a

Toevallig zag ik ze vandaag bij C&A nog hangen, topjes en kleine bh-tjes met bijbehorende slipjes. Volgens mij 7 of 8 euro per setje.

Wilma

Wilma

06-09-2011 om 15:47

V&D ook en de hema ook

Bij VenD al vanaf maat 128, gewoon een topje á la hemdje zeg maar. Mijn dochter kon niet wáchten tot ze die maat had ;-). Heel leuke en met bijpassende broekjes of shortjes.

Hema heeft ook vaak zulke aanbiedingen. Nu trouwens toch ook bij de "stapelkorting" dacht ik.

Zien?

of ze nou een hemd of een bh topje draagt maakt toch niet zoveel uit ? Ik neem aan dat na gym alles uit moet om te douchen ??

Fiorucci

Fiorucci

06-09-2011 om 17:44

Manda

Geloof me, voor sommige meiden maakt dat uit.
Er zit verschil tussen een hemd en een topje!:)

Annet

Annet

06-09-2011 om 17:54

En vaak wordt er niet gedouched

en dan is het topje het enige dat anderen zien.
Bij basisschool van oudste werd niet gedouched. Op de middelbare school nu ook niet.

Ja maar

of je nu tietjes in een hemdje of tietjes in een bh topje ziet, het blijven toch tietjes ?

Dendy Pearson

Dendy Pearson

06-09-2011 om 19:23

Idd

Verstoppen kan je ze niet:-)
Mijn dochter van net 9 heeft ook al bobbeltjes en zij heeft mini-bh-tjes die ik bij kleertjes.com heb gekocht. Witte, ik weet niet meer welk merk. Ze is er erg trots op.

Dendy

Annet

Annet

06-09-2011 om 21:24

Je snapt het nog niet manda

Tietjes in een topje zijn tietjes op een plek waar ze horen (namelijk in een topje)
Tietjes in een hemdje zijn vreemde bobbeltjes in een hemdjes, dat zijn foute tietjes.

Zeg overigens nooit tietjes tegen een a.s. puber of puber. Als volwassene griezel ik al van het woord, maar dat is misschien streekgebonden.

Aha

ja ik zeg dus echt nooit tietjes, ik heb het hier thuis over mijn borstjes (ja eigelijk ook een vreselijk woord, maar goed je moet toch wat als je 8 jarige verlekkert naar je bh's staat te kijken).

inmiddels is mijn 8,5 jarige dochter (zo plat als een broodplank) heel blij met 2 bh topjes die ik bij de hema heb gekocht, ja ook een geheel plat modelletje en ze draagt ze nooit naar school (altijd hemdjes) maar ze is er erg blij mee.

Fiorucci

Fiorucci

07-09-2011 om 06:50

Lieve manda

Dus jij draagt ook hemden?:)

En nu nog even wat uitleg voor mij graag.....

(dochter van 9 waar nog niks mee loos is zeg maar, maar dat komt vast, en ik kom graag goed beslagen ten ijs)

Wat is dan het verschil tussen een hemdje en een topje? Mijn gut feeling zegt dat een topje wat korter is dan een hemdje en spaghettibandjes heeft ipv die wat bredere hemd-schoudertjes. Maar waarom dat beter combineert met beginnende borsten is mij eerlijk gezegd een raadsel...help!

Ingrid

Nou ingridt, het zit zo

Zodra er iéts verschijnt, ben je geen klein meisje met hemdjes meer maar een puber met borstjes. En daar horen nou eenmaal bh's bij. Aangezien ze in dat stadium een bh nog niet kunnen vullen, zijn er van die topjes zoals jij beschrijft, of compleet platte nep-bh'tjes maar wel met echt heuse bh-bandjes. Die moet je dus hebben dan. Want hemdjes kunnen echt niet meer volgens de dames.

skik

Okee skik, dank!

Nu heb ik een warmbloedige dochter die zelden of nooit een hemd draagt, dus we zullen zien of ze bij de eerste tekenen van iets borsterigs komt melden dat er nu een topje overheen moet. Wel fijn dat ik in het ieder geval bij het rechte eind had qua hoe een topje eruit ziet versus een hemd...

Ingrid

Fiorucci

Fiorucci

07-09-2011 om 10:29

Ingrid

Een topje is kort, een hemd is lang.

Wilma

Wilma

07-09-2011 om 12:15

Dochter noemt zo'n topje dus

dan ook een 'behaatje'. Maar goed, zij is nog in het stadium van "vandaag heb ik weer eens zin om een behaatje aan te doen" ;-).

An

An

07-09-2011 om 20:56

Topje

Hier dochter die met 9 jaar ook borstjes kreeg. Ze heeft/had ook een collectie topjes van HenM, zeeman en C&A. Ze draagt nooit hemden maar op een gegeven moment had ze wel enige ondersteuning nodig. Ook scheelt het erg in blikken van anderen. Het valt toch op een 9jarige met borstjes. Nu (10 jaar) heeft ze echte bhtjes nodig. Die zijn, zonder beugel, ook slecht te vinden. 1 gevonden bij de Hema.
Groetjes, An

Annejet

Annejet

07-09-2011 om 21:08

Hema

Mijn 12-jarige dochter weigert vooralsnog om echte bh's te dragen, of het er zelfs maar over te praten. Ik koop voor haar dus nog steeds van die korte hemdjes, meestal bij de Hema. Heel jammer, want wij hebben in het dorp een lingeriewinkel met een heel uigebreid meisjesassortiment, vanaf 65AA. In andere winkels zie je vooral veel beugel- en padded bh's in die kleine maatjes. Die zie ik haar voorlopig helemaal nog niet dragen.

Merken

Esprit heeft ze, maar ook bij Zara zag ik ze laatst!!

groetjes van LuNa

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.