Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Visje75

Visje75

14-01-2011 om 10:27

Mooie kat hond knuffel gezocht.......

Mijn zoontje wordt 6 en hij is gek op knuffels :-) . Loopt er echt de hele dag mee rond als hij thuis is. Velen zijn er al versleten. Hij is volgende maand jarig en je raad het al hij wil graag een knuffel hond of kat.

Ik zoek een echt mooie schattige, zachte knuffelbare hond of kat. Welke knuffels hebben net iets extra's en gaan langer mee... Alvast bedankt.

Happy horse

Ik vind zelf de knuffels van Happy Horse mooi en zacht, of ze ook heel sterk zijn dat weet ik niet.http://www.knuffie.com/resultaten.php?merk_id=1&ref=google_adwords_happyhorse&gclid=CIfcw9T5uaYCFcKIDgodn3ozIQ
Halverwege blz 1 staan een paar mooie honden.
Muizemeis

Massi Nissa

Massi Nissa

15-01-2011 om 08:35

Sluit me aan

Happy Horse heeft prachtige, verrukkelijk zachte knuffels. Ze zijn niet oersterk, maar in mijn ogen wel de mooiste.
Groetjes
Massi

Rafelkap

Rafelkap

15-01-2011 om 08:42

Sigikid

Ik vind de knuffels van sigikid erg mooi. Onze jongste heeft toen hij 3 werd een krokodil gekregen, die had ik in een duitse webshop gekocht. Hij is -meer dan een jaar later- nog steeds heel en er wordt veel mee gespeeld.
Sigikid heeft een hele uitgebreide collectie, ook voor wat oudere kinderen.

Rafelkap

Rafelkap

15-01-2011 om 08:48

Nog even

kijk hier maar eens: http://www.sigikid-beasts.de/oldfriends.html?
Wij hebben ook een kip en een aardvarken, die vindt mijn man zo mooi dat de kinderen het niet mochten hebben :-)

Hier een kat: http://www.sigikid-beasts.de/cat_macchiato.html?
Ik denk dat je deze knuffels ook via tinkerbell.nl kunt bestellen want die gaf deze link.

Rafelkap

Rafelkap

15-01-2011 om 08:49

Eh..

moet zijn tinkerbelltoys.nl

Zo, nu genoeg reclame :-)

Gewoon ikea

de hondjes van de GOSIG serie, erg leuk en van een redelijk formaat.

groetjes

Visje75

Visje75

17-01-2011 om 14:23

En het is deze geworden.....

Ik heb de honden van Ikea en HH bekeken, ze zien er schattig uit. Maar ik vind deze van Sigikid echt heel lief:
http://www.sigikid.de/produkte/37029/details532.htm
Wel wat duur maar hij krijgt er niets anders bij. Het is een kind wat niet met speelgoed speelt dus dan ben je gauw klaar. Hij wil niks anders dan een knuffelhond :-)

of deze is ook schattig:
http://www.sigikid.de/produkte/36994/details532.htm

Bedankt allemaal!

Rafelkap

Rafelkap

17-01-2011 om 18:32

Wat leuk

Leuk dat je nu ook voor deze knuffels valt. Het is alleen wel lastig kiezen! :-)

Esc

Esc

18-01-2011 om 10:07

Niet spelen

Ik wil graag even reageren. Heb jij ook een kind dat niet met speelgoed speelt? Hier ook zoeen, een meisje dan. Ik moet eerlijk zeggen dat ze wel met vriendjes en vriendinnetjes speelt. Dan ook alleen met verkleedkleren. Zelf doet ze letterlijk niets, en dus sowiezo geen puzzels, duplo, kralen, klei, theeservies, poppen, noem maar op. Ik zou echt alles zo in de kliko kunnen kiepen, ik heb het echt alleen in huis 'voor als een vriendinnetje er ooit mee zou willen spelen'. En om het er een beetje gezellig uit te laten zien. Ik heb hier heel erg aan moeten wennen :)

Visje75

Visje75

19-01-2011 om 09:24

Over het niet van speelgoed houden.....

Rafelkap nog bedankt voor de tip, ze zijn echt schattig!

Esc, mijn zoontje kan wel samen spelen, bv hut bouwen van dekens en verkleden of buiten spelen vindt hij wel leuk. Maar alleen wil niet lukken, alles vind hij zo saai. Hij is uitgekeken op al zijn speelgoed. Het is leuk als het net nieuw is voor een paar dagen is al lang. Daarna wordt er nooit meer mee gespeeld. Ik vind het zo zonde en jammer. Dus hier ook een huis vol speelgoed, er wordt gelukkig wel door zijn zussen mee gespeeld. Als er een vriendje komt dan wordt er meestal even samen gespeeld (Gezelschapsspelletje, hut bouwen ofzo) daarna ploft zoon op de bank en het vriendje gaat dan maar alleen met de lego etc spelen. Dus een half uur samen spelen dan is het over voor zoon)

Ik zou het zo fijn vinden als hij wel met speelgoed speelde. In plaats daarvan zit hij met zijn hele knuffel familie op de bank. Vraagt hij wanneer het avond is want dan kan hij eindelijk tv kijken grrrr. Soms vind ik het net een oude man, als hij een stukje moet wandelen klaagt hij al na 3 min. hi, hi. Hij is ook de hele dag maar aan het nadenken over alles, stelt vragen waar mamma echt geen antwoord op kan geven. Ik zal het voor je opzoeken op internet is vaak mijn antwoord.

Dus ook ik heb er heel erg aan moeten wennen en vind het erg jammer dat hij van speelgoed houdt :-) . Wie weet veranderen ze nog?

Wat je kunt proberen

Is 75% van het speelgoed dat hij heeft op zolder zetten. Hoe meer er staat hoe minder goed ze vaak spelen. Is er minder dan gaat het vaak beter.
Muizemeis

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.