Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Nicolette36

Nicolette36

18-11-2008 om 16:29

Nachtelijk dolen

Hi allemaal,

Mijn kinderen zijn echt nachtelijke dolers geworden. Als ze 's nachts wakker worden kruipen ze altijd bij ons in bed. Mijn man slaapt door maar mij lukt dat niet. Ik lig dan zelf wakker of kruip in het bed van de kinderen.
Maar dat is natuurlijk niet ideaal. Wie heeft er tips en oplossingen? Mijn dochter van 6.5 jaar laat zich makkelijk terugsturen en slaapt dan verder. Mijn zoontje van 4 maakt echter een groot drama en wil absoluut niet terug. Helaas is hij de 'woeler', als hij naast je ligt dan kruipt hij op een gegeven moment over je heen in zijn slaap. Hoe krijg ik weer rust in de tent?

groetjes en bedankt,
Nicolette

nyed

nyed

19-11-2008 om 00:30

Euh ja hebben wij ook last van

Dochter van net 4 wordt vaak snachts wakker en komt dan richting ons bed. Soms merk ik het soms pas als ik sochtends wakker ben.
Ze begint wel in haar eigen bed, ach ik heb nog twee oudere kinderen die hebben ook zo'n tijd gehad.
Ik laat het maar zo gaat vanzelf wel weer over en die jankpartijen midden in de nacht als ik haar terug wil leggen in haar eigen bed, dan is gelijk iedereen wakker en doe je zelf ook geen oog meer dicht.
Dus ik doe lekker mijn ogen dicht en ga verder slapen en dan is dochterlief ook heel snel weer in dromenland.

sabje

sabje

21-11-2008 om 11:16

Ook hier

ik heb met mijn dochter van 5 jaar een kalender gemaakt en ze mocht elke dag een sticker plakken als ze goed had doorgeslapen. Ging helemaal prima en ze heeft een kadootje gehad.Daarna ging het een week goed en nu begint ze weer :).Maar misschien lukt het bij jou zoon beter
Ik ga niet meer de strijd aan ik wil slapen 's nachts.Al duurt het bij mij ook altijd even voordat ik in slaap.Ze is nog een woelwater soms dus daar heb ik last van.
Vannacht was het hier dubbel feest door de wind hagel en regen had ik er twee in bed.Manlief is maar een verdieping beneden gaan slapen.
Dus echt tips heb ik niet voor je ik denk altijd maar als ze 18 is doet ze het niet meer :)
Sterkte.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.