Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

jasja

jasja

26-09-2008 om 09:01

Sinterklaaskado's/kidizoom

ja daar zit ik al aan te denken....en nu vroeg ik me of of zo'n kidizoom of andere digitale kindercamera iets is voor een kongetje van 5. Ik vind ze nogal erg aan de dure kant dus het moet wel heel erg leuk zijn?!

Veel leuker

De kinderen hadden van papa al zijn afgedankte Olympus met meer megapixels, maar deden er weinig mee.

Half jaar geleden Kidizoom aangeschaft, en daar hebben ze toch een lol mee! Ze zijn bijna 6 en 9.

Er zitten spelletjes op en sjabloontjes zodat je iemand kunt fotograferen met een vikinghelm op, of in een kerstlandschap.

Die lage resolutie zal ze verder een biet zijn hoor.

Op het moment zijn ze voor minder dan 60 euro bij de Makro te koop. De onze komt van Amazon, dat scheelde meer dan de helft met de Nederlandse prijs.

mamvanjoey

mamvanjoey

27-09-2008 om 21:02

Zeker leuker

De kiddyzoom is echt veel leuker dan een gewone camera, die pixels zijn toch niet belangrijk voor kinderen! Mijn zoontje heeft hem gehad voor zn 4e verjaardag en speelt er nog steeds erg veel mee. Heb er een 1Gb kaartje in gestopt en ook allemaal kinderliedjes en verhaaltjes. Zn buurmeisje van 7 en buurjongetje van 5 pakken ook altijd als eerste de camera uit de kast om er mee te spelen als ze hier zijn. Buurmeisje maakt leuke filmpjes buiten of op zn kamertje als ze aan het spelen zijn, erg leuk om als ouder terug te kijken als ze in bed liggen. Er worden ook veel foto's gemaakt en inderdaad met kadertjes die op de camera staan. Ook is mn zoon zelf al zeker 2 keer behoorlijk hard gevallen met de camera in zn hand (rennen en filmen tegelijk) en alles werkt nog perfect. Zeker doen dus, ff kijken op kieskeurig.nl waar je hem het goedkoopst aan kan schaffen.
Groetjes Marjolein

Turnhout

Toevallig, we waren gissteren in Turnhout, Bels, om paar boodschappen te doen en kwam hem daar tegen voor 65 euro.
Stuk goedkoper dan doorgaans in nederland...

Wij hebben hem ook

en is erg goed in de smaak gevallen.Onze dochter heeft hem gekregen toen ze 5 werd en speelt er heel veel mee.Dat de kwaliteit van de fotos niet goed is maakt hellemaal niet uit voor ze.

jasja

jasja

29-09-2008 om 09:04

Dank voor reacties!

dank voor jullie reacties! ik denk dat we dan ook maar overstag gaan, ondanks de prijs...

Makro

Makro is goedkoper dan Turnhout (maar ja dagje Turnhout is wel leuker dan dagje Makro...)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.