Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

annnebelle

annnebelle

22-06-2012 om 20:58

Skates: waar kopen?

Mijn oudste heeft geld gespaard en wil nieuwe skates kopen. Ze heeft skates die we op koninginnedag hebben gekocht twee jaar terug, ze zijn in maat verstelbaar maar passen dus niet meer.
Ik dacht bij de speelgoedwinkel te gaan kijken maar ik hoorde dat Perry Sport ook skates verkopen. Net heb ik even gekeken op internet en de skates zien er vergelijkbaar uit. Weet iemand waar je op moet letten bij skates of maakt het niet zoveel uit?

Annnebelle

Dendy Pearson

Dendy Pearson

22-06-2012 om 22:27

Bol.com

Ik heb ze voor mijn dochter bij bol besteld. Best veel keus daar. Mijn dochter reed eerst op skates met softshellboots, zachte schoen dus en daarin ging ze scheef hangen. Nu rijdt ze op skates met een harde schoen en dat gaat prima. Bol levert snel en wat je niet wil stuur je gewoon terug.
Als je weet welk merk skates ze had, dan kan je daar op zoeken.

Dendy

Hier

Oudste had eerst skates van een sportzaak, jongste Fila skates via Plutosport en oudste nu nieuwe van Bristol (Nijdam). Allemaal verstelbaar en met een semi-harde schoen. Ik merk geen verschil, kwaliteit is prima.

annnebelle

annnebelle

23-06-2012 om 20:46

Gekocht

Dank voor jullie reacties.
Ze is acht en rijdt nog geen tochtjes dus dat scheelt.
We hebben gekeken bij de speelgoedwinkel maar die had haar maat niet. Dus hebben we ze bij Perry gekocht. De skates zijn nagenoeg vergelijkbaar maar bij Perry waren ze wel duurder, jammer.
Ze heeft er al fijn op geskate!

Annebelle

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.