Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Speelgoed meisje van 4

Mijn dochter is (bijna) 4. Ik zoek een speelgoed voor haar verjaardag dat een soort speelset is met poppetjes. Ze speelt op dit moment nergens mee, behalve zwarte pietenkleren, maar dat komt ook door de aanwezigheid van ons poesje (zie nieuwe rubriek). Heeft een van jullie een suggestie voor zo´n set, ik zie wel eens iets van polly (of is dat voor oudere kinderen), of playmobil of iets dergelijks.

Waarom iets kopen

waar ze nu niets mee doet ?

Verkleedkleren zou ik kopen, een paar leuke setjes.

Mijn dochter heeft een tijdje redelijk veel gespeeld met haar lego Duplo poppenhuis met gezin. Ze heeft van duplo ook een dierentuin. Ik vond duplo erg leuk er is hier heel veel meegespeeld.

mama 78

mama 78

28-11-2008 om 20:41

Polly pocket

Was hier echt een hit. Mijn dochter heeft voor haar 4e verjaardag destijds heel veel spulletje ervan gehad. Ze heeft veel fantasie en kon daar urenlang mee spelen, aankleden, uitkleden, enz.
Er bestaat ook nog zoiets als Piny Pon, maar dat is niet meer verkrijgbaar, wel via Marktplaats.
Ook Animal Hospital (kleine diertjes en popppetjes) is niet meer verkrijgbaar, maar heb ik via Mp gekocht.

Verder speelde ze veel met Playmobiel, daar hebben ze ook leuk meisjes-playmo van.

Puck2

Puck2

28-11-2008 om 20:55

Polly pocket kwetsbaar

Polly pocket wordt hier ook veel mee gespeeld maar ik vind die rubberen jurkjes (dus niet die halve magneetgevallen) erg kwetsbaar. Je rekt ze toch vrij snel kapot. Voor een kind van 4 lijkt me dat nog een heel gepruts. Als je polly pocket wilt dan zou ik gaan voor de magnetische versie.

sw4

sw4

28-11-2008 om 21:41

Snel stuk inderdaad

de poppetjes van polly pocket zijn ook best snel stuk, vind ik. Ik koop het alleen in de uitverkoop, dan vind ik het ook niet zo erg als er iets stukgaat. Hier wordt het spelen met pp gemengd met playmobil, ze wonen samen in het playmobil huis. Mijn meiden (4 en 7) vinden het prachtig.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.