Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

dihanne

dihanne

18-10-2010 om 16:09

Uitje naar zeeland, middelburg

Hoi allemaal, zijn er ook Zeeuwen aangesloten?

Mijn dochter en ik gaan deze herfstvakantie twee dagen naar Zeeland. Ik heb al een paar leuke dingen opgezocht: Miniatuur Walcheren, Iguana in Vlissingen. Er is best veel! Moeten keuzes gaan maken.

Wat is echt leuk voor (nog redelijk kinderlijke) dochter van 11? Hebben jullie nog aanvullende tips?

groetjes,
Dihanne

emma43

emma43

18-10-2010 om 19:33

Vlissingen

Hoi dihanna,

Ik ben van het voorjaar 2 daagjes naar Vlissingen geweest met mijn 10 jarige zoon.Wij hebben een wandeling gemaakt,erg leuk,vanaf de boulevard richting de buitenhaven.Dat is best een eind ,maar erg leuk,op het puntje is een erg leuk restaurantje,grote zeeschepen komen erg dichtbij voorbij varen.Het
Arsenaal is ook leuk,mooi uitzicht vanuit de toren.Je ziet ook de boten van het loodswezen heen en weer varen.Misschien wel niet leuk voor je dochter,mijn man vaart ,dus onze kinderen vinden alles van zee,water en boten interessant.

Nasha 1st

Nasha 1st

18-10-2010 om 23:09

Miniatuur walcheren

oftewel mini mundo vond ik persoonlijk erg tegenvallen. Ja, die miniaturen zijn wel erg leuk natuurlijk, maar het is nu een soort van mini-pretpark geworden. Beetje jammer en geen dag (en nog prijzig ook). Neeltje Jans vind ik wel erg mooi en leuk.

Puck

Puck

19-10-2010 om 08:55

Arsenaal

Arsenaal vind ik persoonlijk erg leuk voor kinderen. Mini Mundo ben ik een jaar of 5 geleden voor het laatst geweest en toen was het leuk, hoe het nu dus is weet ik niet. Iguana is erg leuk, maar je moet wel een beetje geinteresseerd zijn in reptielen anders denk ik dat het heel saai is. In Kwadendamme (bij Borsele) zit een leuk vlindertuin die ook de moeite waard is. Zoals Nasha al aangeeft is Neeltje Jans ook een aanrader. En heb je een stoere meid die van voetbal houdt dan is dat nieuwe museum in Middelburg (?) misschien ook leuk.

dihanne

dihanne

24-10-2010 om 20:01

Bedankt voor tips

bedankt voor de tips, we hebben twee leuke dagen gehad in Zeeland

ik had via Google maps een kaartje van Middelburg uitgedraaid, daarop stond Mini Mundi midden in de stad. Dus ik dacht daar zo naartoe te lopen, maar het is verplaatst naar buiten de stad. Was wel erg ver lopen in de regen, dus maar niet gedaan.

Verder een prima uitje, en we vonden Middelburg werkelijk mooi (was ik ook nog nooit geweest)

dank & groet
Dihanne

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.