Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

bertje1

bertje1

11-03-2011 om 10:30

Voetpijn

mijn dochter van 9 klaagt over voetpijn.. (??) nou ja, nog nooit gehad, onder de zooltjes (bij tenen).
vooral met lopen natuurlijk. nu net, bij opstaan. We hebben gister uitgebreid gezwommen.
ideeen??

Heu

need I say more ? ;-)

100%mama

100%mama

11-03-2011 om 18:34

Nou ja

want stront toevallig klaagde zoon hier gisteren over exact hetzelfde en nee, niet gezwommen dus Yes, you have to say more :)

An

An

12-03-2011 om 16:35

Podotherapeut

Hoi,

Hier ook een dochter met pijn onder haar voet. Door de huisarts doorverwezen naar de podotherapeut. Nu heeft ze voor haar gemaakte zooltjes en is het probleem opgelost.
Groetjes, an

angel3

angel3

12-03-2011 om 18:31

Hier ook

zoon had vaak pijn onder zijn hak na in ruste.Dus als ie dan thuis kwam van sporten echt mega pijn. Naar huisarts en podotherapeut en zooltjes. Geen centje pijn meer.

Nog één

Dochter van een vriendin klaagde ook over voetpijn, de fysio waar ze toch al kwam adviseerde om naar een podotherapeut te gaan, dat hebben ze gedaan, meisje heeft zooltjes gekregen en sindsdien heeft ze geen last meer.

Marjoleine64

Marjoleine64

13-03-2011 om 12:01

Hier iets eenvoudiger

Zoon had in het begin van het voetbalseizoen niet alleen last van pijn onder zijn voeten maar ook in zijn achillespezen en enkels. Dus ik met hem naar de fysio. Die heeft geconstateerd dat a) dit heel vaak voorkwam aan het begin van het seizoen na de zomerstop en b) zoon een beetje doorgezakte voetboog had. Hij heeft wat oefeningen voorgeschreven en ons aangeraden bij een goede schoenenzaak een paar inlegzooltjes te kopen van 2 tientjes. Naar de podotherapeut kon altijd later nog... en bleek niet nodig. De oefeningen doet hij inmiddels niet meer, alleen als de pijn weer opkomt dan doet hij die weer een paar dagen. Heel simpel, een minuutje balanceren op 1 been terwijl je iets simpels doet als tandenpoetsen. Dat traint de voet en enkel-spieren.
Marjoleine

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.