Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

ayla

ayla

20-05-2010 om 08:40

Waanzinnig om te weten testjes

Ik heb een hele tijd terug bij een dure speelgoed zaak proefjes van de serie waanzinnig om te weten zien liggen. Nu vond ik dat wel leuk voor dochter haar verjaardag. Ik heb al op internet zitten zoeken en ik kan de boeken wel vinden maar de proefjes niet, weet iemand waar ik ze kan terugvinden.

Hema heeft geloof ik ook zoiets dergelijks, iemand hier ervaring mee?

Clo

Clo

20-05-2010 om 10:20

Sorry

Ik kan je niet helpen maar het klinkt leuk, ik ga er zelf ook eens naar op zoek. Hier in huis hebben we van de Hema een keer experimenteren met muziek gehad (had niet veel om het lijf, leuk voor een middagje) en de microscoop (leuk en compleet, vooral nu het beter weer wordt en er vanalles in de tuin gezocht kan worden om te bekijken).

Martien

Martien

20-05-2010 om 13:49

Technopolis mechelen?

Daar hebben ze dat in de giftshop, maar waarschijnlijk is dat iets te ver.
Ik weet niet die boxen nog gemaakt worden.
Wat ook leuk is, is het boekje 'van snot to prot'. Volgens mij door Ketnet uitgegeven, zou eens moeten contoleren. Super leuk boekje met veel makkelijk uit te voeren proefjes. Met moedershulp zal ze al een eind komen denk ik. Veel leuker dan die proefjes, die daarna niet meer kunnen uitgevoerd worden.
Oudste heeft hier ook ettelijke waanzinnig om te weten boekjes uitgeplozen.
Groetjes

Nemo en de betere speelgoedzaak

Leuke testjes inderdaad! Nemo heeft deze testjes en inderdaad de "betere" speelgoedwinkel. Volgens mij vind je ze niet bij Intertoys en consorten... Als je in de buurt van Duitsland woont (of er toevallig moet zijn) kan ik je aanraden eens in een Duitse speelgoedzaak te kijken. Wij hebben laatst een superleuk setje "kristallen maken" voor onze dochter gekocht.
Succes en groetjes, [email protected]

In een museumwinkel

tenminste, in sommige. Afgelopen jaar ben ik o.a. in Kerkrade (Continium) en Haarlem (Teylers) geweest, en daar verkochten ze ook van dit soort pakketten. In Kerkrade hadden ze veel meer keus dan in Haarlem trouwens. Misschien is er bij jou in de buurt ook zo'n museum? Je kunt meestal de winkel bezoeken zonder entree voor het museum te hoeven betalen.

angelina ballerina

angelina ballerina

20-05-2010 om 19:59

Speelgoedplank

Bij de speelgoedplank in Apeldoorn en Zutphen hebben ze een heleboel dergelijke dingen. Helaas kon ik het op de site niet terugvinden maar ze hebben het zeker.

Angela67

Angela67

21-05-2010 om 12:15

Betatoys.nl

Kun je hier iets vinden: http://www.betatoy.nl/?
Groet,
Angela

ayla

ayla

21-05-2010 om 14:33

Site van nemo

ik heb ze inderdaad teruggevodnen opd e site van Nemo, maar er is meer weet ik, ik denk dat ik toch maar eens ga kijken bij die speelgoedzaak

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.