Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

ayla

ayla

22-02-2012 om 16:25

Waar kleren kopen

Beetje duf probleem eigenlijk, dochter moet dringend nieuwe kleren. Nu wil ze zelf niet meer van dat kinderachtige, maar meer grote meiden kleding. A la haar pubernichtjes;-). Echter ze heeft maar 134/140. Bij de h&m heb ik wel leuke dingen gezien maar waar zou ik nog meer grote meiden kleding kunnen vinden in kleinere maten.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

marit

marit

22-02-2012 om 16:30

Ayla

Je zou kunnen kijken bij coolcat.

Groet,
Marit
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

May

May

22-02-2012 om 16:48

Of we

coolcat inderdaad, of WE.. of heel gewoon de V & D, die hebben ook hele leuke meidenkleren..

Annet

Annet

22-02-2012 om 16:48

Zara

Zara heeft in deze maat dezelfde collectie als de pubermaten. En ze hebben leuke dingen.
H&M en Coolcat vind ik snel sletterig qua kleding, zeker als een meisje nog zo jong is.

ayla

ayla

22-02-2012 om 17:02

Reactie

Coolcat ken ik idd, vind het soms op het randje maar ik kan het wel eens proberen, h&m heb ik in de folder wel leuke dingen zie staan. Een We meiden hebben we hier niet maar ik kan eens online kijken. Zara wel maar dochter vind het vaak erg tuttig.

Hoe valt de meidencollectie van esprit, dat werkt met xs, s meen ik. Zou de kleinste maat overeenkomen met 134?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Marie

Marie

22-02-2012 om 17:24

Skooter

Hoi
Ik weet niet waar je woont, maar bij Skooter hebben ze ook leuke kleding en het is net wat "gewoner" dan de Coolcat.
http://www.skooter.biz/
Succes

Misschien

coolcat kan idd erg leuk zijn maar dan moet je wel goed zoeken, veel kleding is (naar mijn mening) sletterig en/of slechte kwaliteit.

ik weet niet of het iets duurder mag zijn maar Vingino vind ik erg leuk voor mijn dochters. Stoer en goede kwaliteit. ik koop het vaak in de uitverkoop online.

Matieke71

Matieke71

23-02-2012 om 07:13

Garcia. Dat verkopen ze bij Jeans Centre met kinderafdeling. En Outfitter's nation (was hier al eerder genoemd). Ook te koop bij Berden. Dat is beide hip en valt klein en smal. Daar zal je dochter wel inpassen met 134. En H en M heeft ook wel leuk en hip spul in die maat.

Mexx

mexx heeft in 134-104 zowel een collectie in kids als in junior (gaat van 128 tot 176). Hier kan je ook iets vinden dat niet kinderachtig is.

Tineke

Tineke

23-02-2012 om 10:13

Beetje jammer

Ik vind het altijd wat jammer als een kind geen kinderkleding draagt. Ouwelijker kleden kan een heel leven nog. ;)

K heksenvet

ja ik vind dat ook wel. Maar als je kind versneld zit en nog eens klein en fijn van stuk is, ziet het er gewoon soms veel jonger uit. Mijn dochter heeft nu met 8.5 jaar eindelijk haar bovenste tand uit, de rest zijn nog bijna allemaal kleutertandjes... je kan ze er dus zo uithalen in haar klas (groep 6). Als ze dan nog echt kinderkleertjes zou aandoen, dan valt ze helemaal op. Trouwens, dochter is ook niet gekleed als een tiener hoor. Maar de roze fase is wel achter de rug. Dat vind ik best.
Hm, Alydochter is precies toch best groot want mijn dochter heeft maar net maat 134 met een jaar ouder.

Ehm

hier een dochter met maat 128. Ik koop vooral bij hm, hema, zara, af en toe obaibi, coolcat gaat ze met opa en oma naar toe (hou ik niet van, te ordi) en ik koop veel op marktplaats (nieuw, bepaalde merken, moodstreet, vinrose, retour skinny broeken), Jilly heeft soms ook leuke dingen.

mijn dochter is erg smal en dun dus broeken kopen is een regelrechte ramp, maar ik heb dus nu een Retour broek gevonden die extreem smal valt en die past haar mooi (al is de taille nog wat te breed).

ayla

ayla

23-02-2012 om 11:16

Dank

ze is inderdaad niet klein, valt wat dat betreft ook niet echt op in haar huidige klas, volgend jaar zal dat waarschijnlijk wel anders zijn. Ze is niet heel smal en daar haar darmproblemen heeft ze vaak een opgeblazen buik, strakke broeken zitten dan niet fijn. Ze heeft het liefste broeken zonder knoopsluiting maar met een elastieke band. Als ik er zo 1 kan vinden dan gaat die altijd meteen mee.

Het rose is inderdaad duidelijk weg, ze wil groter zijn

Sas pas 1 tand gewisseld, dochter had er een jaar geleden al 8 gewisseld.

*bella*

*bella*

23-02-2012 om 11:40

Hierb 8

Dochter van 8, en weet al jaren wat ze wil dragen. Ik snap het probleem niet zo want er is mi overal genoeg te krijgen ook in kleine maatjes dat niet kinderachtig is, want met kinderachtig hoef ik bij dochter echt niet aan te komen. Gelukkig houdt dochter hier van vrij neutraal, ik hoef haar niet weg te slepen bij kleding die in mijn ogen te ordi is. Liefst gewoon spijkerbroek met leuk truitje, dat krijg je toch in elke maat? En laatst had ze een best netjes setje uitgezocht, best grappig want wij dragen hier verder nauwelijks echt netjes.
Hier trouwens wel veel van h en m, ik vind dat ze genoeg hebben dat niet ordi is. Moelijker vind ik dat bij v en d. Dochter is ook wel gek van didi maar dat is me vaak te duur (en te kwetsbaar spul), ze houdt wel van iets aparts af en toe.

Smaak

mijn dochter heeft eigenlijk best een nogal dure smaak. Ze draagt vaak nogal fel gekleurde kleding en kleding met vormenprints (geen tekst) en dat staat haar wel, maar om één of andere reden kom ik nooit in H&M of zara, ik zou er eens moeten gaan kijken.
Wij kopen veel van CKS, Mexx, Mer du Nord of McGregor (deze laatsten wel enkel in de solden) maar CKS en MDN is Belgisch en ik denk niet te krijgen in NL.

Tandje: Ja Ayla, je begrijpt dat wij inderdaad heel blij waren. Nu zit dochter wel met een gat in haar mond en de andere tanden staan nog allemaal moervast. Maar ja, ze zeggen dat laat wisselen goed is... wij hopen dat dan maar.

May

May

23-02-2012 om 19:28

Goeie smoes

Ik laat dochter (11) altijd zelf haar kleren uitzoeken als ik met haar ga winkelen. Als ze iets uitzoekt dat in mijn ogen te ordi is, zeg ik 'dat kan ik heel slecht wassen, daar blijft niets van over'. Tot nu toe is het altijd nog gelukt om de koop zo te voorkomen..

Matieke71

Matieke71

26-02-2012 om 10:05

En, geslaagd?

Is het gelukt? Hebben je dochter en jij nog leuke kleding gevonden?

Tango

Tango

26-02-2012 om 12:18

En hier

Dochter van 10 jaar. Meestal slagen we nog prima bij C&A en H&M, al loopt ze zelf liever zo'n kledingzaak in met hippe dameskleding (waar ze dan geen kindermaten hebben en daar is ze dan hevig verontwaardigd over). Ze draagt maat 146/152 dus echt nog geen damesmaten en vindt zelf ook altijd nog wel iets leuks bij bovenstaande winkels.
Pas kocht ik met haar een shirt bij Coolcat, samen met een vriendinnetje dat ook vaak daar shopt. Ik was niet zo tevreden. Na 1 keer wassen op de juiste temperatuur begon het shirt al te pillen(? noem je dat zo, er kwamen van die kleine bolletjes/pluisjes op de stof). Vond ik een beetje tegenvallen. Ze had ook een heel leuk shirt bij C&A van betere kwaliteit.
De kleding bij C&A vind ik helemaal niet kinderachtig, bij H&M moet je meer zoeken om iets aardigs te vinden.

ayla

ayla

29-02-2012 om 11:58

Geslaagd

Bij Hm en Zara, en ik heb nog leuke dingen gezien van outfitters nation maar dan moet dochter nog een keer mee. Mexx vond ik wat tegenvallen, benetton voor de grotere ook minder leuk

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Coolcat

Hai,

Beetje late reactie, maar mocht je nog een keer de winkel in gaan ...
Vorig jaar heb ik leuke 'grote meiden' kleding bij CoolCat gezien vanaf maat 128.

Succes!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.