Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Jolein

Jolein

06-09-2010 om 18:54

Wat gaven jullie voor de tiende verjaardag?

Dub, peins, denk....wat te kopen voor de tiende verjaardag voor mijn zoon. Zoon was al heel snel bedreven in het bouwen van lego en knex, dus dat is de vorige verjaardagen al gegeven. Fiets was van het voorjaar te klein, dus is vervangen. De spelcomputers gaan boven mijn budget. Een wave-board is er nog niet, maar als er iets is wat mijn andere zoon graag zou willen hebben is het dat....dus 1 waveboard zal teleurstelling betekenen en 2 kan ik niet maken. Wat zoon zelf vraagt? Een karaoke-machine....maar of ik dat nou wat vind.....Wat gaven jullie?

Hier heb je waarschijnlijk niks aan

...maar onze jongste heeft middenin de "Michael Jackson hype" een hoedje gekregen, een t-shirt met afbeelding van MJ, dvd this is it én toegangskaartjes voor de finale van move like Michael Jackson.
Zelden een kind zo blij gezien...(of zo snel zien leren moonwalken)

merene

merene

06-09-2010 om 20:10

En hier

een fototoestel. Die zijn niet meer zo duur en zoon gebruikte altijd mijn toestel. Die heb ik nu dus terug.

Ook een fototoestel

ook wij gaven onze zoon voor zijn 10e verjaardag een fototoestel.

Annet

Annet

06-09-2010 om 21:16

Niets mis met een karaoke machine

ik heb een hele goedkope gezien bij de wibra.
Een karaoke machine is eigenlijk een cdspeler met extra dingen zoals meerdere ingangen voor microfoons en ook een uitgang voor grote boxen als dat ooit aan de orde is.
Ik vind dit eigenlijk een heel leuk cadeau voor een tienjarige.
En andere gasten kunnen er nog leuke karaoke cd's bijdoen.
Hier overigens ook een zoon die gek is van Michael Jackson. Hij zou graag een karaoke cd met MJ liedjes krijgen. (de speler hebben we al)

Jesse_1

Jesse_1

06-09-2010 om 21:48

Met name...

... geld, omdat hij aan het sparen was voor een Wii en dat was zijn grootste wens.
Misschien een abonnement op de Donald Duck?
Jesse

Polly Shearman

Polly Shearman

06-09-2010 om 22:08

En wij

kochten op marktplaats voor 10 euro een tv voor zoon, en dan voor 20 euro bij media markt een dvdspeler, voor op zijn kamer..
want jongens van 10 blijven steeds later op en zo konden wij ook gewoon onze tv programma's beneden kijken en hij boven de zijne..

Mp 3

Mijn dochter wordt volgende maand 10 en zij wil graag een MP 3 speler voor haar verjaardag. En verder is ze gek op boeken, stripboeken, spelletjes. Die dingen zal ze allemaal vragen voor haar verjaardag.
Veel dure dingen zijn trouwens heel goed 2e hands te krijgen via marktplaats en ebay. Daar hebben wij onze nintendo ds vandaan (en dochter betaalde mee met haar zakgeld). Zo kunnen dure cadeaus toch binnen je budget passen.

Groet,
Pina

Terpi

Terpi

06-09-2010 om 23:01

Mijn 10jarige...

Kreeg een uitstapje naar keuze met *alleen mama* wat in ons gezin een bijzonderheid is ;) Het werd een heel gezellige dag samen bij de Efteling! Zoon vroeg overigens helemaal niets, wist niets te vragen en speelt al jaren vol tevredenheid met dezelfde dingen. Nieuwe dingen zijn aan hem niet besteed, die liggen (in de verpakking sinds sinterklaas) nog in de kast.

Ilva

Ilva

06-09-2010 om 23:45

Abonnement

Inderdaad een abonnement op de Donald Duck. Kreeg mijn zoon ook maar een ander blad kan natuurlijk ook. Iedere week een kadootje wordt het dan. En die van mij vindt het geweldig.

Chippie

Chippie

07-09-2010 om 09:36

Nieuwe kamer

Wat mij leuk lijkt is om op de 10e (11e) verjaardag een hippe tienerkamer te geven. Nieuw behang, leuke accesssoires, nieuwe dekbedhoes, gave zitzak/hoekje, etc. Echt alles eruit en dan opnieuw beginnen. Echt tienerproof dus.

Jesse_1

Jesse_1

07-09-2010 om 09:43

Aanvulling op chippie

Onze zoon heeft zojuist een BUREAU op zijn kamer gekregen. Nog nooit iemand gezien die zo wijs was met een bureau.... Hij vind alleen dat er ook een laptop op hoort ;-))))
Jesse

Meg

Meg

08-09-2010 om 21:13

Toch een waveboard

onze jongste zoon is in mei jarig, de oudste in december, dus hebben we ze in mei allebei een waveboard gegeven. Daar kun je in december niks mee en oudste snapt dat hij in december van ons geen cadeau meer krijgt. Hij krijgt ook genoeg voor Sinterklaas en voor z'n verjaardag van familie.
Dat hebben we eerder al met een trampoline gedaan (ook in mei gegeven dus). Werkt perfect.

Meg

Allerlei

Die van ons vindt toch steeds wel weer iets nieuws van LEGO om op de verlanglijst te zetten, alleen is dat zo duur dat we het met de grootouders tegelijk gaan geven.Dat wil hij al jaren, steeds weer een duur LEGO-cadeau.
Andere dingen die veel jongens wel leuk vinden zijn bv. een wereldbol, een zakmes, een vergrootglas en de HEMA heeft ook veel leuke dingen te koop, vind ik; een muziek-experimenteer-pakket, natuurkundeproefjes etc.
En dan zijn er nog boeken en allerlei bureau-accesoires.
Succes!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.