Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

suus36

suus36

06-07-2011 om 00:13

Wat geef je een 11-jarig meisje?

hallo allemaal,

Over twee dagen gaan wij op vakantie. Onze dochter wordt op de camping in Italie 11 jaar. We breken ons hoofd over een kado voor haar. Ik heb het idee dat ze alles al heeft (hoezo verwend;-).

Ik wil er max. 40 euro aan besteden. Ze is een stoer meisje, dus sieraden enz. hoeft ze niet. Lezen heeft ze een hekel aan, dus met een boek doen we haar geen plezier. Hopelijk heeft één van jullie een briljant idee??

Bedankt voor het meedenken!!

Groetjes,
Suus

p.s. ze houdt van PLaymobil, maar ik ben bang dat ze daar binnenkort echt te oud voor is. Dan vind ik het zo zonde om daar iets van te kopen. Of is dat een ongegronde angst?

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

06-07-2011 om 00:41

Tijdschrift?

Eenwieler, diabolo, goed zakmes, woudlopershandboek :), pukkel, stoere bikini met grote broek, supersoaker oid, eigen (opgooi)tent waar ze dan ook in mag overnachten.

Playmobil

Hier toch net weer playmobil gekocht voor dochter, voor als we naar de camping gaan. Dochter is inmiddels 13 jaar. En ja, het zal een keer ophouden, maar voorlopig is ze er nog wijs mee.

Tirza G.

Tirza G.

06-07-2011 om 13:00

Ach annej

Ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag de caviastal van playmobil. Die staat hier nu op mijn bureau. Ik ben er nog elk dag blij mee :-)

Tirza

Tirza

Dat zal ik tegen mijn dochter zeggen. Ik kan haar altijd al melden dat volwassenen ook nog poppen hebben zoals haar oma en de reborns, de Winnie de Poeh items van nicht en dat soort. Maar er zijn dus ook volwassenen die nog van Playmobiel houden!:-) Overigens is de caviastal ook een heel leuk idee. Dochter is dol op dieren.

Droedelboek?

ik zou gaan voor een vakantiepakket, iets om te tekenen, schrijven etc. Of iets als een ipodje.

suus36

suus36

06-07-2011 om 15:05

Leuke ideeën

Hallo allemaal,

Thanks voor de leuke ideeën! het wordt idd een soort vakantiepakket. Ik heb een mooi badlaken gekocht en doe er wat knutselspullen bij. Ik ga toch overstag om ook wat van Playmobil te kopen! Als een 13-jarige er nog mee speelt;-)) Ze blijft het leuk vinden namelijk.

Groetjes,
Suus

Fiorucci

Fiorucci

06-07-2011 om 16:25

Anne j

En ik spaar elfjes..:)

Fio

Elfjes..... we kunnen hier wel een draadje beginnen welke volwassenen van speelgoed houden. Zal het even meenemen naar dochter.

Playmobil

Ik mocht vroeger dus nooit playmobil (oh nee dat was een ander draadje). Gelukkig heb ik nu zelf kinderen en ik koop me ziek aan playmobil, tot grote vreugde van mijn kinderen. Oudste wordt 11, maar ze heeft me nu al toevertrouwd dat ze nooit te oud wordt voor playmobil. Ik (41) ben nu aan het sparen voor de Egyptische pyramide met alles erop en eraan, gewoon voor mezelf. En een vriend van mij (42) doet hetzelfde.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.