Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Tango

Tango

25-08-2010 om 14:01

Wat is leuk van hot wheels?

Tangozoon wordt volgende maand 6 en is behoorlijk gek op auto's. Nu leek het me wel leuk om iets van Hot Wheels te kopen, maar ik zie zoveel dozen in de winkel staan dat ik niet weet wat ik voor hem moet kopen. Wat is nu een leuke doos van ongeveer 20 euro? Waar spelen jullie kinderen met plezier mee? En zijn de losse autootjes weer te gebruiken op die stuntbanen? Want die zijn dan weer leuk om te vragen op zijn partijtje.
Tips zijn erg welkom.

vlinder72

vlinder72

25-08-2010 om 16:26

Dino baan

Onze zoon wou persé van Sinterklaas de hotwheels dino baan. Die heeft hij dus gekregen. Echt helemaal niet leuk. Gammel en het waren allemaal losse stukjes baan. Ook heeft hij een baantje voor de hotwheels monstertrucks. Die is ook al zo gammel. Hier dus geen banen meer van hotwheels. De auto's zijn wel leuk. Ik kan je alleen als tip geven om het simpel te houden. Ik zou op zoek gaan naar zo'n ding waarmee je auto's kan afschieten. Wij hebben dat soort dingen ook van Cars en die blijven leuk. Natuurlijk weet ik niet hoe de andere hotwheels banen zijn maar de twee die wij hebben zijn het geld niet waard. Onze zoon was ook erg teleurgesteld in zijn mooie dino baan. Inmiddels is het ding op marktplaat verkocht en heeft hij van het geld een leuke doos playmobil gekocht.

Dinobaan

hier ook zo'n dinobaan en idd erg gammel. Mijn zoon vindt hem nog wel leuk, maar waarom, dat begrijp ik echt niet, bij het minste of geringste ligt het ding uit elkaar. Ik durf hem niet eens via marktplaats te verkopen.

groetjes van Charlotte

ps. de autootjes zijn wel leuk.

Baan aan de deur

Zoon heeft een baan die je boven aan de deur moet hangen en dan schiet de auto de kamer in. Die vindt hij leuk, hij bouwt er hele constructies achter met kussens om te voorkomen dat de jongste opeens een hotwheel op haar hoofd krijgt.

Verder heeft hij een baan met een soort monster er op waar batterijen in gaan, het lijkt op een soort racebaan. Ik vind het een gammel geval maar hij speelt er graag mee.

Die autootjes op zich zijn altijd leuk, Zeeman heeft ze een hele tijd in het assortiment gehad voor zo'n 5 euro per 5. Ik weet eigenlijk niet of ze die nog hebben, er liggen ruim 200 hotwheels in een kist en dat is wel genoeg. Er wordt al jaren veel mee gespeeld.

Tango

Tango

26-08-2010 om 22:06

Bedankt

Hiermee ben ik alweer wat geholpen. Geen banen die uit losse stukken bestaan dus, want die vallen uit elkaar en Tangozoon is al geen bouwer, dus ik weet precies wie dat ding dan steeds weer in elkaar moet zetten....ik dus.
Autootjes afschieten vindt hij erg leuk, dus zoiets zal het waarschijnlijk gaan worden. Dat ding aan de deur klinkte me iets te heftig, gewoon op de grond lijkt me wat minder gevaarlijk.
Meer tips zijn nog steeds welkom hoor.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.