Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Wat snoept uw kind?

Toestemming van Forumredactie

Wij zijn twee studenten voedingsmiddelentechnologie aan het Van Hall Larenstein uit Leeuwarden. Voor onze afstudeerscriptie doen wij onderzoek naar "wat ouders hun kinderen willen geven om te snoepen". Heeft u een kind die op de basisschool zit? Dan zouden wij u willen vragen om onze enquête in te vullen. De enquête bestaat uit negen vragen en is te openen via onderstaande link.
Alvast bedankt.

http://www.thesistools.com/snoep

Guinevere

Guinevere

10-03-2010 om 11:33

Vraagje

Bedoelen jullie "zuivere" snoep, of ook koekjes en chips?

Hanne.

Hanne.

10-03-2010 om 11:36

Ingevuld maar..

Ik heb de vragenlijst ingevuld, maar hij zit niet geweldig in elkaar.

Jullie geven aan dat je wilt onderzoeken wat ouders hun kind willen geven om te snoepen. Maar van de 10 vragen gaan er geen een over wat ik zou willen, wel over wat ik doe.

Ook maken jullie niet duidelijk wat je met 'snoepen' bedoelt. Snoepen kan je met van alles doen, kersentomaatjes, blokjes kaas, zoutjes, dropjes, je kan het allemaal snoepen. Mijn kinderen eten bijvoorbeeld nauwelijks snoep, maar toch hebben we dagelijks minimaal 2 snoepmomenten.

Daarnaast heb ik er geen zicht op wat ze bv op school en op de NSO snoepen.

Ik zou eerste nog eens goed nadenken over jullie onderzoeksvraag, en kritisch kijken of de vragenlijst daar antwoord op geeft voordat je 'm 't www op stuurt.

kaatje66

kaatje66

10-03-2010 om 11:38

Ingevuld

Ben benieuwd waarom de vraag er in stond wat voor opleiding ik had. Willen ze nu gaan kijken of laagopgeleide ouders verantwoorder met snoep omgaan dan hoogopgeleide? Of andersom??

groetjes kaatje(66)

soepstengel

soepstengel

10-03-2010 om 12:11

Ingevuld

maar wel met een vraag onderin. Ik vind de vragen niet zo duidelijk, ik geef verschillende dingen tijdens de 2 snoepmomenten en dat is geen keuze in de vraag.
Ook is de vraag met opleidingen niet volledig dus ik heb maar een hokje aangevinkt.VMBO vind ik heel wat anders dan MBO bv.

Kunnen we niet een nieuwe categorie oprichten

Enqueteadviescommissiepanel.

Dat ze daar eerst ff langs gaan.

Vriendelijk bedoeld hoor maar op OOL is zoveel deskundigheid paraat, volgens mij kunnen wij prima helpen bij de opzet van onderzoekjes.

Puck

Puck

10-03-2010 om 20:21

Rodebeuk, pelle

mag ik ook in de maatschap?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.