Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

wavie

wavie

31-05-2010 om 06:36

Waveboard van de action

onze zoon wil graag een waveboard voor zijn (10e)verjaardag, nu liggen ze hier bij de Action voor € 42,95. Zou dit wat zijn?? er staat dat het om de 'original ripstick' gaat. Wie heeft er ook een waveboard bij de Action gekocht en hoe bevalt ie??

mosie

mosie

31-05-2010 om 07:31

Niet origineel

mijn zoontje had deze ook en binnen de kortste keren was hij kapot.
Later begreep ik dat het niet de originele was. De echte heeft een ronde stang in het midden, is veel steviger, maar ook veel duurder!! ( 130 euro)De goedkopere ( neppe) versie zie je ook bij de Scapino en op de markt.
gr.
Mosie

Marktplaats

Hoi,
Waarom kijk je niet op marktplaats?
Groetjes,Chris

Janeway

Janeway

31-05-2010 om 09:11

Ripstick

Is ook origineel, alleen een ander merk, en een ander systeem. De ripstick air dan. Van ripstick zijn er ook boards met een stang in het midden. Hier al weken een ripstick, niks mis mee doet het nog helemaal goed..

lotte

lotte

31-05-2010 om 09:16

Prima

Wij hebben deze ook, en ik zie er heel veel kinderen mee. Ze zijn prima. Ripstik is gewoon een goed merk (de prijzen lagen eerst ook op hetzelfde niveau als die van waveboards). Het is een ander principe dan waveboards, dus de een vindt Ripstiks fijner en de ander Waveboards. Voor de prijs bij de Action is het een hele goede deal.

Ilona

Ilona

31-05-2010 om 20:39

Marskramer

Ik zag de echte bij de marskramer in de aanbieding (dit weekend). Onze zoon heeft met de Sint een echte gekregen (Wave XL), toen ook aanbieding bij de Intertoys. Nu zeggen zijn vriendjes dat die echte toch wel sneller gaat (en makkelijker te besturen is????), dan een nepper. Je kunt de echte schijnbaar herkennen aan de zwarte wielen. Koop ook niet meteen de grootste, juist met een kleintje krijgen ze het veel sneller onder de knie!

Succes met je aankoop,
Ilona

wavie

wavie

01-06-2010 om 09:17

Niet gedaan

zoon heeft het geprobeerd op een waveboard van een jongen hier in de buurt maar houdt het toch liever op skeelers. Hij kwam er uit zichzelf mee: ik denk niet dat ik er vaak op ga. Nou,klaar!! hij skeelert als de beste en gaat ook naar de skatebaan maar een waveboard...daar is hij dus op teruggekomen.

toch bedankt voor alle reacties!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.