Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Welk waveboard?

Ik ben me aan het orienteren op waveboards en zie verschillende soorten en prijzen voorbij komen op internet.

Je hebt hele dure van 129 euro en ook van 50 euro. Ik lees verhalen dat de neppers gevaarlijk zijn dus dat je die beter niet kunt kopen, maar ik vind de echte toch wel erg prijzig...

Ik hoop dat jullie me wat ervaringen, meningen of tips aan de hand kunnen doen, waar ik het best zo'n waveboard kan aanschaffen.
Alvast heel erg bedankt.
Katja

soepstengel

soepstengel

16-03-2010 om 09:44

Wij hebben er een voor zoon

die wij hebben is van sidder.nl en zoon( bijna 11) vindt het een goede. Vriendjes hebben m daar ook vandaan. Dan kost ie 50 euro.

Janeway

Janeway

16-03-2010 om 12:44

Sidder

Heeft ze niet meer voor 50 euro, helaas maar wel voor 79. Die ligt hier op zolder te wachten tot zoon zijn verjaardag. Ziet er netjes uit, er op rijden is nog niet gebeurd.

bibi63

bibi63

17-03-2010 om 14:51

Sidder miskoop

ONze dochter heeft een Sidder waveboard en een aantal van haar vrienden ook. Helaas, na een paar weken leuk waveboarden vloog eerst een wieltje eraf. En nu piept hij vreselijk bij het draaimechanisme. Kruipolie helpt een paar minuten. Dit is ook bij de waveboards van haar vrienden. Ze gaan er niet meer op want het is geen gehoor.
Helaas een miskoop.
Groetjes,
Bibi

Hier heeft zoon een echte.

maar ik heb hem in engeland gekocht, via amazon.com/uk. was een stuk goedkoper dan hier. Volgens mij was het inclusief verzendkosten iets van 65 euro? Zoon heeft hem zelf betaald van zijn 'typebeloning' (ze leren hier typen met een CD rom, en omdat we zo kapitalen uitsparen aan dure cursussen krijgt iedereen die het helemaal zelfstandig met de CD gehaald heeft hier 50 euro) Kwaliteit is perfect.

Ingrid

Interessant ingrid

Maarre wat zijn dan al die "by die" en "by die" omschrijvingen? Zijn dat allemaal echte waveboarden? Of moet ik dan een bepaald type hebben?

Zoonlief heeft er een gekocht bij de Makro, ergens begin januari voor 95 euro. Volgens mij is het een echte, maar helemaal zeker weten doe ik dat dus niet.

Janeway

Janeway

17-03-2010 om 19:52

En wat is

dan een "echte" merk/en? daar ben ik wel nieuwsgierig naar eigenlijk

Intrasport

hoi
ik heb er in januari een bij de intrasport gekocht voor 70 euro (afgeprijsd van 99 euro).

Waar ik op gelet heb is dat ie in het midden van het board kan draaien, dat kunnen sommige (goedkopere) modellen niet. De echte waveboards schijnen zwarte wielen te hebben, de 'nepperds' witte wieltjes. Zo ook die van mijn dochter.

Ze is er nu ruim 2 maanden op bezig en hij bevalt erg goed. geen schade, problemen oid.

Gruffalo

Zo eentje...

http://www.amazon.co.uk/Street-Surfing-Wave-LX-Board/dp/B002IC19LM/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=sports&qid=1268857626&sr=8-16

heeft zoon. Dat is volgens hem ook 'het' merk. De originele. En ik geloof hem op zijn woord, want hij is erg cool en heeft verstand van dit soort trendy zaken..hahaha!

Er zijn ook wel duurdere dingen van dit merk, geen idee wat het verschil is, maar deze voldoet uitstekend, is niet kapot te krijgen (als ik hem ermee over straat zie stuiteren....pfiew. Het zijn wel coole dingen hoor. Hij heeft er vandaag van 1 tot 7 opgestaan, en is de hele buurt allerhand trucs aan het leren)

Marit

Marit

17-03-2010 om 21:31

Sidder hier geen miskoop

Zoon heeft hier ook een Sidder board sinds september 2009, en geen centje pijn. Werkt nog steeds prima.
Succes ermee,
Marit

Sidder hier ook prima

Dagenlang zijn hier zo'n 10 tot 15 knulletjes in het park aan het waveboarden, allemaal met zo'n zelfde Sidder-ding en nog nooit heeft er eentje een probleem gehad.

Nienke*

Nienke*

18-03-2010 om 21:43

Net een gekocht bij de halfords

Mijn zoon heeft er net een gekocht bij Halfords. Dezelfde als Ingrid. Kost € 79,95. Maar t/m 21 maart kun je 20% korting krijgen op een artikel naar keuze en dus koste ie € 64. Is niet helemaal de echte (= dure), maar wel hetzelfde merk.

Ingrid

Die van mijn zoon is ook van dat merk (staat dus eigenlijk alleen "The Wave" op).

Het bestellen en de betaling enzo verliep verder ook zonder problemen?

Ja hoor dees

Ik koop al jaren bij Amazon. Meestal boeken. Bestellen is simpel, ze zijn uiterst betrouwbaar, nooit problemen gehad.

Ingrid

Mooi

Dan ga ik eens kijken of ik die mooie roze voor mijn dochter kan bestellen....

Thanx Ingrid

Sidder al 1,5 jaar

Jongste heeft een waveboard van sidder, voor 59 euro en is nog prima, veel bespeeld! Alleen vertoont het ijzer nu wat roest....maar dochter laat 'm ook rustig dagen buiten liggen...dus w.s.komt het daarvan. Hier heeft de hele buurt al zolang een waveboard en allemaal van sidder. Nooit gepiep gehoord.
groeten albana

Janeway

Janeway

22-03-2010 om 18:47

Tippppp

Bij Sidder nu een aanbieding voor ripstick boards van 44,95
Doe er evt je voordeel mee.
Groet

Puck

Puck

23-03-2010 om 08:18

Aanvullend op janeway

Ik zag gisteren in de folders van diverse winkels ook Ripsticks boards voorbij komen voor rond de 50 euro. Maar wat ik me afvroeg: ik zag van het weekend kinderen op die dingen "voortbewegen". IS het niet harstikke killing voor je knieën?

Janeway

Janeway

23-03-2010 om 11:44

Vast

Ik denk dat het onwijs killing is voor je knieën en heupen. Maar die jonge gasten hebben daar geen last van joh, die zijn soepel. Ik wil het wel gaan proberen maar moet nog even wachten (grote operatie gehad) Als ik mag dan ga ik dat echt eens doen, kijken of ik het kan hahaha. Oja nog een tip, de ripstick is ook te verkrijgen bij intertoys voor 50 euro.. Ik baal verschrikkelijk want ik heb het ding nog geen 2 weken geleden gekocht voor een prijs die hoger ligt.. Arrggg.
groeten

bossie05

bossie05

25-03-2010 om 16:18 Topicstarter

Bedankt!

Bedankt allemaal voor jullie reacties.
Het is er uiteindelijk een geworden bij de TOP1toys, voor € 60,-
Een prima plank volgens mij, met een metalen buis in het midden.
Hij is al flink aan het oefenen :)
Lekker buiten met dit mooie weer!

Aïda

Aïda

28-03-2010 om 21:43

Wij hebben

gewoon een goedkopen van de markt. ze waren 30 euro stuk. en ze doen het heel goed hoor.. Wieltjes zijn lekker soepel, geen gekraak/gepiep.. Ik hoor mijn dochter niet dat die van haar vriendin (heeft wel een orginelen) beter, lekkerder of soepelder is.

Het was een tussendoor kadootje en dan vind ik 30 euro al vrij veel, het is dat ze allebei een goed, en oudste een fantastisch rapport hadden, anders weet ik niet of ik het wel gedaan had..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.