Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

shiz

shiz

12-05-2010 om 14:32

Wie heeft iron man gezien in bios

En hoe was hij qua geweld, grofheid?

Ik heb een 9 jarige die eigenlijk heel veel kan hebben qua films. Heeft deel 1 ook gezien maar dan wel thuis. Kijkt ook alle Harry Potter films, en alle helden films om het maar even ruim te omschrijven.

Weet niet of het een idee is om deze in de bios te gaan kijken, hij wordt nl in 3d uitgezonden en dat is toch net dat tikkeltje extra

shiz

shiz

12-05-2010 om 17:23

Imax en 3d, verwarring

Ik denk ook dat je gelijk hebt Pelle, deze wordt niet in 3D uitgezonden. Ik verwarde 3D met het Imax, en daar wordt hij wel vertoond.

Maar ik kan hem ook in 2d en normaal scherm gaan bekijken zie ik nu. Maar dan nog zou ik graag van iemand horen die er geweest is hoe hij of zij de film beleefd heeft.

Pelle, vertel, zat je in een film waarvan je dacht hem in 3D te gaan zien? Wij gaan altijd naar Pathé en op de site zie je wel precies in welke Pathé hij 3D wordt vertoond.

shiz

shiz

13-05-2010 om 14:14

Pelle

Ik snap je even niet denk ik. Hoezo had je moeite om een bioscoop te vinden waar hij in 3D werd getoond, je wilde hem toch net níet in 3D?

Ik heb hem in 3D gezien, vond hem erg mooi. Kan me voorstellen met erge jonge kinderen dat hij in 3D iets te heftig was.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.