Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Wie is er al naar toy story 3 geweest?

Jazeker, ondanks het tropische weer willen wij binnenkort naar de film. De kinderen in het gezelschap varieren in leeftijd tussen bijna 5 en 9 jaar.

De filmkeuring geeft 6 jaar aan. De kleuter wordt volgende maand 5 en wil heel graag mee. Hij heeft Toy Story 1 en 2 ook gezien maar niet in de bioscoop en thuis is het natuurlijk minder spannend dan in de bios.

Wie heeft de film al gezien? En zonder het verhaal echt te verklappen: is het geschikt om een kleuter mee naar toe te nemen?

Boeddha

Boeddha

02-07-2010 om 07:58

Filmkeuring 6 jaar

de keuringleeftijd van 6 jaar betekent dat het schadelijk KAN zijn voor een kind tot 6 jaar. Dit hoeft niet te betekenen dat het ook schadelijk is voor jouw kind. Het ene kind is het andere kind niet. Jij kent jouw kind het beste? Als je kind ergens van schrikt kan het dan bijvoorbeeld nachtmerries krijgen? Dat is iets waar ze rekening mee houden bij een keuring.

mamamic

mamamic

02-07-2010 om 14:00 Topicstarter

Aha

Dankjewel, daar heb ik wat aan! We hebben trouwens ook een gevoelige 9-jarige waar we rekening mee moeten houden. ik herinner me een scene in de eerste aflevering van huis Anubis waarbij een knuffel werd verbrand en dat was ook too much. De overige kids van 6, 7 en bijna 8 jaar zijn onverstoorbare types dus daar maak ik me geen zorgen over.

Misschien is Shrek trouwens wel leuker dan, kunnen we nog overwegen.

Ilva

Ilva

02-07-2010 om 22:50

Morgen

Wij gaan morgen. Met kinderen van 7 en 8. Hier vinden de kinderen deel 1 en 2 geweldig. Ook toen ze nog klein waren. Ik ben er dus niet zo bang voor. Gewoon leuke film!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.