Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Puberteit Puberteit

Puberteit

Lees ook op

Justine komt naar hilversum, nationale ouderavond

Leuke tip misschien? Justine Pardoen is een van de sprekers.

HILVERSUM - Wat is verantwoord Facebookgedrag en is het een goed als kinderen veel gamen? Hoe ga je als ouder om met digitaal pesten en weten kinderen het verschil tussen wat wel en niet echt is op YouTube?
Het zijn twee van de vele vragen die op de Nationale Ouderavond, met als thema 'jongeren en social media', dinsdag 27 november in Beeld en Geluid aan bod komen. De focus ligt op kinderen van 10 tot 14 jaar. Ouders worden meegenomen in herkenbare situaties en krijgen tips en handvatten over social media en hun kind.

Mediawijzer

De Nationale Ouderavond is een initiatief van het mediawijsheid expertisecentrum Mediawijzer.net in samenwerking met stichting Mijn Kind Online, Ouders Online, Vodafone en J/M voor Ouders. Mediawijzer.net heeft tot doel mediawijsheid in Nederland te bevorderen. Het een netwerkorganisatie waarin meer dan 700 organisaties, bedrijven en instellingen op het gebied van mediawijsheid zich hebben verenigd. De netwerkpartners bieden voorlichting, lesmateriaal, workshops, handboeken, projecten en doen onderzoek naar mediawijsheid onderwerpen.

Experts

De Nationale Ouderavond staat onder leiding van Sipke Jan Bousema. Sprekers zijn Justine Pardoen van Ouders Online en Aaf Brandt Corstius. Daarnaast is er interactief theater en een paneldiscussie met diverse experts. Aanmelden voor de Nationale Ouderavond, die om 19.30 uur begint, kan via www.weekvandemediawijsheid.nl/ouders.

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.